Oppo Watch 3 üzerinde çalışmalarını sürdüren Oppo tanıtıma çok yakın. İddialara göre yeni akıllı saat Ağustos ayında tanıtılacak.

Türkiye’deki özel reklam ve pazarlama faaliyetleri ile dikkat çeken Oppo, akıllı telefonların yanı sıra diğer segmentlerde de iddialı. Markanın akıllı saat serinin 3. modeli olacak Oppo Watch 3 için yeni sızıntılar yaşandı. Sızıntılarda akıllı saatin Ağustos ayı içerisinde tanıtılacağı ve ardından satışa çıkacağı öne sürüldü. Resmi bir açıklama olmamasına karşın güvenilir kaynaklarda yer alan bu haberler sonrasında iddialı akıllı saat Oppo Watch 3 için gözler yeni aya çevrildi.

Güncelleme: Yaşanan yeni gelişmelere göre model 8 Ağustos tarihinde tanıtılacak. Cihaz için paylaşılan tanıtım ise şöyle;

oppo watch 3 geliyor iste ozellikler ve ilk detaylar

Oppo Watch 3 özellikleri neler olacak?

Bugüne kadar farklı sızıntılar ile gündeme gelen akıllı saatte en önemli gelişmelerden birisi EKG olacak. Snapdragon W5 serisi akıllı saat işlemcisinden güç alacak yeni model, böylece iddialı bir performans ortaya koyacak. Farklı kaynaklarda Oppo Watch 3’ün 3 farklı model ile piyasada olabileceği belirtilirken saatin Türkiye’de de satılacak olması Türkiye pazarında da yeni bir rekabet yaratacak. Yeni işlemci sayesinde yüzde 50 daha fazla batarya imkanı sunacak olan Oppo Watch 3, bu sayede sektördeki Samsung gibi rakiplerine karşı da iddialı. 

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir