OPPO ve Vivo ile ilgili son dönemlerde katlanabilir telefon sektöründen çekileceğine yönelik iddialar gelmişti. Bu iddialara yeni açıklamalar geldi.

Katlanabilir telefon sektöründe markaların rekabeti sürüyor. Daha iyi modelleri piyasaya sunulabilmek isteyen markaların yeni modelleri merak edilirken OPPO ve Vivo’ya yönelik farklı iddialar konuşuluyordu. Öyle ki OPPO ve Vivo’nun katlanabilir telefon sektöründen çekileceği konuşulmaya başlanmıştı. Bu iddialar sektörde büyük dikkat çekerken konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

OPPO ve Vivo İddiaları Yalan

İddiaların ardından firmaya yakın isimlerden açıklama geldi. Açıklamalarda OPPO ve Vivo’nun böyle bir planının olmadığı açıklandı. BBK çatısı altında hizmet veren şirketlerin gelecek planlarında böyle bir durum söz konusu olmadığı gibi daha iddialı modellerin hazırlandığı ifade edildi. Bu yeni gelişmeler, iddiaların yalan olduğunu net olarak ortaya koydu.  BBK ile ilgili yapılan açıklamalarda OPPO ve Vivo’nun üst segment modellerinde daha iddialı modeller için yüksek AR-Ge harcamaları yaptığı da ifade edildi.

OPPO ve Vivo Katlanabilir Telefon Sektöründen Çekilecek mi?
OPPO ve Vivo Katlanabilir Telefon Sektöründen Çekilecek mi?

OPPO ve Vivo Katlanabilir ve Normal Modeller Üretecek

OPPO ve Vivo’nun gelecek planlarına yönelik yeni bilgiler de gündeme geldi. İddialara göre Vivo, katlanabilir modellerinin yanında V30 Pro adını verdiği yeni modelini tanıtacak. Türkiye pazarında da yer alacak yeni modelde Dimensity 8200 işlemci, 5000 mAh batarya, 6.78 inç 120 Hz AMOLED ekran, 50 MP selfie kamerası özellikler yer alacak. 80W hızlı şarj ile desteklenecek model, önceki serilere göre daha hızlı şarj süreleriyle dikkat çekecek. Üstelik kavisli yapısı ile premium bir görünüm sunacak olan yeni model Vivo’nun bu alanda konuşulmasını sağlayacak.

OPPO ve Vivo’nun katlanabilir alandaki yeni planlarına dair hiçbir detay paylaşılmadı. Ancak önümüzdeki aylarda yeni modellere dair ilk bilgilerin gündeme gelmesi bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir