Akıllı telefon sektörünün yükselen isimlerinden Oppo, UEFA ile dev bir sponsorluk anlaşması imzaladı. İşte detaylar:

OPPO K10 Vitality Edition’ın teknik özellikleri sızdırıldı

Son dönemde akıllı telefon dünyasında hızla büyüyen şirketlerden biri olan Oppo, bu büyümeyi desteklemek için çok önemli bir adım attı. Kısa süre önce ülkemiz dahil Avrupa’da çıkış yapan şirket, futbol dünyasına da giriyor.

Oppo, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin İlk Çin Sponsoru Oldu

BBK Electronics’ten ayrıldıktan sonra bağımsız bir marka haline gelen Oppo, UEFA ile ortaklığa imza attı. Dünyanın en büyük organizasyonlarından arasında yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi’ne OPPO 2 yıllığına sponsoru oldu.

Çinli teknoloji devi ayrıca UEFA Süper Kupası, Futsal Şampiyonlar Ligi finali ve UEFA Gençlik Ligi finalinin resmi sponsoru oldu. Şirket, web sitesinde ve sosyal ağlarda kilit konumlarda marka görünürlüğünü sağlamıştır. UEFA’nın pazarlama direktörü Guy-Laurent Epstein bu konuda şu açıklamaları yaptı:

”OPPO’yu dünyanın en büyük futbol kulübü turnuvası Şampiyonlar Ligi’nde ve UEFA sponsorları arasında görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Mobil teknolojilerde küresel lider OPPO ile birlikte, dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarının birbiriyle iletişim kurmasına ve onlara ilham vermeye yönelik çabalarımızı güçlendirmeyi hedefliyoruz.”

OPPO Küresel Pazarlama Başkanı William Liu ise ortaklıkla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“UEFA ile birlikte çalışarak UEFA turnuvaları sırasında futbol taraftarlarına ilham verecek olmaktan heyecan duyuyoruz. Şirket olarak, hayatın zorluklarının üstesinden gelmemize yardımcı olacak inovasyonların gücüne inanıyoruz. UEFA’nın zorluklar karşısında mücadele etme arzusu da eklenince, bu sinerji kusursuz bir iş ortaklığına dönüşüyor.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir