Oppo, dün gerçekleştirdiği özel lansman ile Reno 7 serisi akıllı telefonlarını piyasaya sürerken, lansmanda Reno 7 ile birlikte 2 farklı cihazı da tanıttı. Oppo Smart TV R1 Enjoy Edition ve Oppo Enco Free 2i olarak adlandırılan yeni cihazlar, böylece şirketin 2021 ve 2022 yılında piyasada tercih edilecek kablosuz kulaklıkları ve TV’si olacak. Tanıtımlarda tüm teknik detaylara özellikle geniş yer veren Oppo, TV’nin yanı sıra gelişmiş bir ses deneyimi sunacak kablosuz kulaklıkları ile yeni dönem başlatacağını iddia etti.

Oppo Smart TV R1 Enjoy Edition özellikleri neler?

Şirketin televizyon ürün çeşitliliğini artıran yeni Oppo TV, 55 inç ve 65 inç boyutlarında. ColorOS Tv sistemi ile desteklenen ve 626 dolardan başlayan fiyatlar ile satılacak televizyonların 4K çözünürlüğü desteklemesi dikkat çekiyor. HDR10+’ı desteği ve 1.5 renk doğruluğuna sahip ekran görüntü performansını üst düzeye çıkarıyor.

Oppo Smart TV R1 Enjoy Edition, yerleşik MediaTek dört çekirdekli çip ile destekleniyor. Böylece anlık tepki ve üstün grafikler net bir şekilde görülüyor. 55 inçlik modeli tercih edenler, 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanına sahip TV’ye sahip olurken, 65 inçlik sürümde depolama alanı 32 GB’a çıkıyor. Televizyonda oyun konsollarını kullanmak isteyenler için ise HDMI 2.1 bağlantı noktası kullanılıyor. Resmi olarak 30 Kasım’da satışa çıkacak olan televizyonun Çin dışında hangi bölgelerde olacağı ise açıklanmadı.

PPO Enco Free 2i

OPPO Enco Free 2i özellikleri neler?

Tanıtımda şirketin kablosuz kulaklıklarının yeni versiyonu olarak ön plana çıkarılan Oppo Enco Free 2i ise 2. Seriyi büyük oranda devam ettiriyor. Mavi ve beyaz renklerin kontrastı ilet farklı şekilde tasarlanmış olan kablosuz kulaklıklarda teknik özellikler dikkat çekici.

78 dolarlık satış fiyatı ile piyasaya sürülecek olan kablosuz kulaklıkların resmi satış tarihi ise 3 Aralık olarak açıklandı. Teknik özelliklere geçildiğinde gürültü azaltma önleme kalitesi yeni modelde daha da etkin. ANC aktif gürültü önleme çipi ile desteklediği yeni modelin böylece dışarıda daha iyi şekilde kullanılabileceği görülüyor.

Her kişinin farklı kulak yapısına göre özel şekilde hazırlanan kulaklıklar, böylece kulak ile çok daha uyumlu hale getirilmiş. Bluetooth 5.2 teknolojisine sahip olan kulaklıklarda bağlantı gecikmesi 94 ms. Bu bakımdan çok daha etkin olan ve düşük gecikme seviyesi ile daha iyi performans sunacak olan kablosuz kulaklıklar, şirketin güçlü model geliştirdiğini net şekilde gösteriyor. 6.5 saate kadar müzik çalma kapasitesine sahip cihazın şarj kutusu ile birlikte toplamdaki kullanım süresi ise 30 saate ulaşıyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir