İçerisinde birden fazla cihaz yer alan OPPO Reno7 serisine bir üye daha eklendi. Bugün içerisinde OPPO Reno7 Z 5G modeli de resmi olarak sunuldu. OPPO Reno6 serisinin  üzerine gelen OPPO Reno7 serisi, şu ana kadar tam olarak Reno7 SE, Reno7 ve Reno7 Pro modellerine sahipti. Bu seriye yeni dahil edilen OPPO Reno7 Z 5G, daha önce de belirtildiği üzere şık bir tasarıma sahiptir. 

Google ve Meta yerel ofisleri açmadığı için Rusya’da cezayla karşı karşıya

Cihazın arka kısmında üçlü kamera sistemi olan bu cep telefon, köşeli yapısıyla dikkat çekiyor ve aynı zamanda farklı renk seçeneklerine sahiptir. Selfie kamerasını ekran deliğine konumlandıran bu cihaz, sınıfına göre iyi denilecek bir çerçeveye sahiptir. Bu seviyede OPPO A96 5G’yi akıllara getiren bu telefon, teknik olarak değerlendirildiğinde ise Snapdragon 695 işlemciden güç alıyor ve 8 GB RAM’e sahip oldu. Bu sanal sanal olarak 5 GB kadar artırılma imkanı sunuyor.

8 1

6,43 inç FHD+ 60 Hz AMOLED ekrana sahip olan telefon, ön kısmında 16 megapiksel selfie kamerasına sahip olurken, arkada 64 megapiksel ana + 2 megapiksel siyah-beyaz + 2 megapiksel derinlik kameraları bulunuyor.  Android 11 ile gelecek bu cihaz ileride Android 12 alması kesin olan Reno7 Z 5G, 33W şarj destekli 4.500 mAh pil özelliğine sahiptir. Parmak izi sensör özelliğini yan kısma yerleştiren 128 GB depolamalı (MicroSD var) OPPO Reno7 Z 5G, 3,5 mm kulaklık girişini de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Cihazın şarj aleti de kutusunda yer alıyor ancak cihazın fiyatı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. OPPO Reno7 serisinden herhangi bir telefon şu an Türkiye’ye gelmedi ve kısa zaman içerisinde gelecek gibi de görünmüyor. Reno6 serisinden yalnızca ana modeli Türkiye’de de sunan, bunu yapmak için de oldukça geç kalan OPPO Türkiye, Reno7 serisinden bir modeli yıl sonuna kadar Türkiye’ye getirebilir ve bu model sadece ana seçenek Reno7 olabilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir