Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Oppo, geçtiğimiz günler içerisinde duyurusunu gerçekleştirdiği Reno7 Pro’nun özel sürümünün tanıtımını gerçekleştirdi. Sadece 10 bin adet üretilecek olan bu sürüm, dünyanın popüler oyunlarından League of Legends hayranları için tüm detaylara dikkat edilerek tasarlandı. 

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden OPPO, geçtiğimiz günler içerisinde gerçekleştirmiş olduğu bir lansman etkinliğinde Reno 7 olarak isimlendirdiği yeni akıllı cep telefon serisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bugün bu akıllı cep telefon serisi ile ilgili bir kez daha gündemde yerini alan şirket, oyun dünyasının fenomen oyunlarından biri olan League of Legends (LoL) severleri heyecanlandıracak özel bir telefon duyurusu yaptı. OPPO Reno7 Pro’nun LoL temalı olan versiyonunu sunacak olan şirket, bugün düzenlemiş olduğu etkinlik ile beraber “OPPO Reno7 Pro League of Legends Mobile Game Limited Edition” adlı yeni telefonun duyurusunu yaptı. Teknik özellikler bakımından OPPO Reno7 Pro ile aynı olan söz konusu bu cihazın sınırlı sayıda üretimi yapılacak ve muhtemelen Çin sınırları dışında da satışa sunulmayacak.

27

OPPO Reno7 Pro League of Legends Mobile Game Limited Edition

OPPO’nun LoL teması üzerine tasarlanan akıllı cep telefonu; 6.55 inç OLED ekran, MediaTek Dimensity 1200-Max işlemci, 256 GB depolama, 3’lü kamera kurulumu ve 32 MP ön kamera özellikleri ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Aynı zamanda söz konusu bu telefonun bataryası da OPPO Reno7 Pro’daki gibi 4.500 mAh ve 65 watt hızlı şarj imkanı sunuyor. Teknik olarak bu cep telefonu orijinal sürümünden ayıran tel fark, dış görünüşünde olan ufak tefek değişikliklerdir. Aynı zamanda ColorOS 12 adlı arayüzün LoL ile yeniden dizayn edilmiş olması da cihazı özel kılan detaylar arasındadır. 

OPPO Reno7 Pro League of Legends Mobile Game Limited Edition’ı özel kılan detay, beraber gelmiş olduğu tasarım kutusudur. Kutu açılımı yapan bu kullanıcılar, daha da etkileyici aksesuarlar ile beraber karşılaşacak. Örnek vermek gerekirse tasarım şeklinde olan kılıf, özel tasarımlı şarj cihazı, bir takım çıkartmalar ve telefonun SIM kart giriş yerini almaya imkan tanıyan mermi şeklinde özel bir kolye ve bunlara ek olarak kutunun içerisinde yer alan detaylar vardır. 

30 1

OPPO Reno7 Pro League of Legends Mobile Game Limited Edition teknik özellikleri

  • Ekran: 6,55 inç, FHD+ AMOLED ekran, Gorilla Glass 5 koruma
  • İşlemci: MediaTek Dimensity 1200 Max
  • RAM: 8 / 12 GB
  • Depolama: 256 GB
  • Arka Kamera: 50 MP Sony IMX766 ana kamera (f/1,8), 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro kamera 
  • Ön Kamera: 32 MP Sony IMX709
  • Batarya: 4.500 mAh, 65 W hızlı şarj desteği
  • Bağlantı: 5G, NFC, Bluetooth 5.2
  • İşletim Sistemi: Android 11 (ColorOS 12 arayüzüyle)

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir