Birkaç yıldır ülkemizde olan ve özellikle Reno serisi ile insanların beğenisini kazanan Çinli OPPO, Temmuz ayında tanıttığı Reno 8 serisinin ardından yeni modeller üzerinde çalışmaya devam ediyor. İşte OPPO Reno 9 hakkındaki yeni bilgiler;

Oppo Find X6 Pro’da 1 inç kamera sensörü olacak

Yaklaşık üç ay önce orta sınıf segmente odaklanan cihazını piyasaya süren şirket, önümüzdeki yıl piyasaya süreceği cihazları şekillendirmeye başladı. Sızdırılan görüntü, OPPO Reno 9’un ekranını gösteriyor.

Bugüne dek çeşitli donanım bilgilerinde karşımıza çıkan OPPO Reno 9, beklenen 4500 mAh pil kullanacak. Daha önce olduğu gibi çok pahalı/zayıftan güçlüye kadar çok çeşitli modeller ve yöntemler olacaktır. Özellikle Reno 9 Pro Plus, donanım açısından ilgi çekici olacak. Cihazda MediaTek Dimensity 8000 yonga seti ve 50 megapiksel çözünürlük alan Sony IMX766 kamera sensörü bulunacak.

OPPO Reno 9 serisinin tasarımı belli oldu

oppo reno 9 kamera tasarimi fark yaratacak

Tüm bu donanım bilgilerinin yanı sıra bugün ortaya çıkan görüntüler, OPPO’nun yeni sisteminin tamamlandığını gösteriyor. Çin sosyal medya platformu Weibo’da yayınlanan fotoğraflar, yeni OPPO Reno 9’un tasarım detaylarını ortaya koyuyor.

Sonuç olarak arka kısımda Reno 8 serisinin çizgisinden öteye geçmeyecek olan OPPO, arka kısımda dörtgen kamera konfigürasyonunu düzeltecek. sol üst. Bu konfigürasyonda iki büyük sensör olmasına rağmen, diğer iki sensör daha küçük versiyonda görünecektir. Telefonun ön tarafında ise Reno 8 Pro’nun tasarım çizgisi göze çarpacak. Ön kamera Reno 8 gibi solda değil; Reno 8 Pro’da olduğu gibi ortada olacak. Bunların dışında bize net bir bilgi vermeyen Reno 9 sisteminin yılın ilk çeyreğinde duyurulabileceğini söyleyebiliriz.

Peki siz OPPO Reno 9 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Cihaz ülkemizde satışa sunulduğunda satın almayı düşünür müsünüz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir