OPPO Reno 8z için çalışmalar sürüyor. Tanıtım için lansman planlaması yapan OPPO, lansman öncesinde Reno 8z sızıntısıyla gündemde.

Son dönemlerde OPPO’nun OPPO Reno 8z’yi piyasaya sürmeye hazırlandığı ortaya çıktı. Bu haberlerin gündeme gelmesiyle birlikte merak edilmeye başlanan OPPO Reno 8z için ilk önemli sızıntılardan birisi yaşandı. OPPO Reno 8z için hazırlanan afiş, sızdırıldı.

OPPO Enco X2 Türkiye’de satışa çıkıyor

İşte OPPO Reno 8z

OPPO Reno 8z, bir önceki model Reno 7z’ye tasarımıyla benziyor. Tasarımda büyük farkların olmadığı Reno 8z’de için afişte göre 3’lü arka kamera (2’si RGB ışıklı), LED flaş arkada dikkat çekiyor. Yapay zeka destekli kameranın yer alacağı telefon, kamera özellikleriyle ön plana çıkarılmış.

Tasarımda düz kenarlar tercih eden OPPO, SIM kart yuvası ve ses düğmelerine yanda yer vermiş. Telefonun alt kısmında ise 3,5 mm ses jakı, USB-C bağlantı noktası, mikrofon ve hoparlör ızgarası mevcut.

OPPO Reno 8z özellikleri neler olacak?

Afişle birlikte bugüne kadar iddia edilen özellikler için de yeni bir derleme yapıldı. Resmi olmayan bilgilere göre yeni modelde Snapdragon 695 işlemci, 8 GB RAM ve Android 12 işletim sisteminin yer alması bekleniyor. Ancak bu özellikler, kullanıcıları tatmin etmeyebilir. Zira Reno 7z modelinde de aynı işlemciye yer verilmişti. Bu bakımdan OPPO’nun yeni modelinde fark yaratması gerekiyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir