Yeni amiral gemisi OPPO Reno 8 Pro 5G, FCC tarafından listelendi. Detaylar haberimizde!

OPPO Reno 8 Lite resmi olarak tanıtıldı

Son dönemlerde ülkemizde de öne çıkan akıllı telefon şirketlerinden biri olan OPPO Android ekosisteminin Apple’ı olarak görülüyor. Hem üst segment, hem de orta segment cihazlarda ciddi bir kullanıcı memnuniyetine sahip olan şirket ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

OPPO’nun yeni amiral gemisi, Mayıs ayından bu yana Çin’de satışa sunuldu. Yakın gelecekte global olarak piyasaya sürülecek olan telefon, geçtiğimiz günlerde FCC’nin sertifikasyon web sitesinde listelendi. Yeni 5G modellerinden biri olan OPPO Reno 8 Pro, ucuz 5G amiral gemisi telefonlarından biri olarak öne çıkıyor.

OPPO Reno 8 Pro 5G teknik özellikler

MediaTek Dimensity 8100 Max SoC’ye sahip OPPO Reno 8 Pro 5G, 4500 mAh pile sahip. Telefonun 80W hızlı şarj ile gelmesi bekleniyor. 6.7 inçlik Full HD AMOLED ekranın yenileme hızı 120Hz. Pro serisinin 128GB ila 256GB depolama ve 8GB ila 12GB LPDDR5 RAM ile piyasaya sürülmesi bekleniyor.

OPPO Reno 8 Pro 5G’nin özellikleri arasında Sony’nin 50 megapiksellik IMX766 ana kamera merceği göze çarpıyor. Telefonun arka tarafında, ana arka kamerayı desteklemek için 8 megapiksel geniş açı ve 2 megapiksel makro lens bulunuyor. Ön tarafta ise 32 megapiksel özçekim kamerası bizi karşıladı.

5G uyumlu telefonlar Android 12 sürümü ile geliyor. Cihazın ağırlığının ise 183 grama ulaşması bekleniyor. Ayrıca cihaz, daha net fotoğraflar ve yüksek görüntü kalitesi sağlamak için OPPO’nun son sürümlerinde sıklıkla kullanılan MariSilicon X NPU yapay zeka hızlandırıcısına da sahip.

Aralık ayında Hindistan’da piyasaya sürülecek olan telefon çok yakında tüm dünyada satışa sunulacak. Telefonun fiyatı 600$ civarında.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir