91mobiles, yakın zamanda piyasaya sürülmesi beklenen OPPO Reno 7A’nın resimlerini paylaştı. Bu, akıllı telefonun tasarımını netleştirdi.

OPPO Reno 8 Lite resmi olarak tanıtıldı

OPPO Reno 8 serisi geçtiğimiz ay tanıtılmıştı. Standart, Pro ve Pro Plus daha yeni tanıtılmışken, Reno 8 Lite piyasaya sürülmüştü. Gelen son bilgiler, şirketin 2021’de satışa çıkacak olan Reno 7 modellerine yeni bir dalga eklediği yönünde. Son olarak, akıllı telefonun tasarımı ortaya çıktı.

OPPO Reno 7A neye benziyor?

oppo reno 7anin tasarimi ortaya cikti

91mobiles, yakın zamanda tanıtılması beklenen OPPO Reno 7A’nın resimlerini paylaştı. Akıllı telefonun tasarımı bu sayede netleşti. OPPO Reno 7A, kullanıcılara modern bir tasarım sunuyor. Cihazın sol üst köşesine yerleştirilmiş bir selfie kamerası ve yüksek ekran gövde oranı bulunuyor. Aynı zamanda bir güvenlik önlemi olan parmak izi okuyucunun ekranın altında yer aldığını belirtmekte fayda var.

Arkada iki büyük ve bir küçük sensörden oluşan üç kameradan oluşan bir kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Öte yandan aktarılan diğer bilgilere göre cihaz beyaz ve siyah renk çeşitleriyle satışa sunulacak. Reno 7A tanıtım tarihi hakkında herhangi bir bilgi yok. Bununla birlikte cihazın teknik özellikleri de henüz bilinmiyor.

Bilindiği gibi OPPO, ürünlerini diğer üreticilere göre daha karmaşık bir zaman çizelgesiyle sunuyor. Örneğin Reno 8 modelleri bu yıl tanıtılacağı için modelin Reno 7 hattına eklenmesi beklenmedik bir gelişme. Cihazın tanıtım tarihi netleşmemiş olsa da sızıntılar Haziran veya Temmuz aylarında gelebileceği yönünde. Cihazın teknik özelliklerine ait detaylarında önümüzdeki günlerde gelmesi bekleniyor.

Peki siz OPPO’nun tanıtacağı yeni akıllı telefonun tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz? Cihazı beğendiğiniz mi? Uygun bir fiyatla satışa sunulursa almayı düşünür müsünüz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir