Orta ve üst segment akıllı telefonlarıyla dikkat çeken OPPO Reno 6 Lite modelini duyurdu! Parasını hak eden bir ürün olan telefonun güçlü işlemcisi göz dolduruyor.

OPPO akıllı telefon ailesini genişletmeye devam ediyor. Huawei’nin ambargosunun ardından şirketin Çin dışındaki pazar payı giderek artan şirket ve sonunda Reno 6 Lite modelini piyasaya sürdü. Bu cihaz özellikle güçlü işlemcisi ve pil kapasitesi nedeniyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. İşte telefonun tüm özellikleri ve perakende fiyatları;

OPPO Reno 6 Lite teknik özellikleri

Japonya’da fabrika kuran ve kısa süre önce üretime başlayan OPPO, yeni bir orta seviye telefon duyurdu. Reno 6 Lite, Qualcomm’un Snapdragon 662 işlemcisi tarafından destekleniyor. Ayrıca bu cihazda 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı mevcut. 33W hızlı şarjı destekleyen telefonun pil kapasitesi ise 5.000 mAh.

6,43 inç boyutunda ve 1080 x 2400 çözünürlüğe sahip AMOLED ekrana sahip olan OPPO Reno 6 Lite, 800 nit parlaklığa ulaşabiliyor. Kameralar açısından da oldukça iddialı olan cep telefonun arka tarafında üçlü kamera kurulumu yer alıyor. Bu kurulumda 48 megapiksel ana, 2 megapiksel makro, 2 megapiksel derinlik kamerası karşımıza çıkarken cihazın ön tarafında yer alan selfie kamerası ise 16 megapiksel.

OPPO’nun en iyi 7 telefon modeli

Android 11 ile gelen cihazda hem parmak izi tarayıcı hem de yüz tanıma özelliği bulunuyor. Aynı zamanda bu ürünün siyah ve aurora olmak üzere iki renk seçeneği ile kullanıcılarına merhaba diyor.

OPPO Reno 6 Lite’ın Fiyatı

Siyah ve aurora adı verilen iki seçenekleriyle OPPO Reno6 Lite, 430 dolara yani vergiler hariç yaklaşık 5.785,38 TL’den satışa sunulacak. Global pazarda özellikleriyle dikkat çekecek cihaz maliyetiyle ülkemizdeki kullanıcıları zorlayacak gibi duruyor.

İşlemciSnapdragon 662, 11nm
Ekran6.43 inç, AMOLED
Depolama128 GB
Bellek8 GB RAM
Arka kamera48 Megapiksel + 2 Megapiksel makro + 2 Megapiksel derinlik
Ön kamera16 Megapiksel
Batarya5.000 mAh pil, 33W hızlı şarj

Peki siz OPPO’nun bu orta sınıf akıllı telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Satın almayı düşünmek ister misiniz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir