Oppo Reno serisinin 2024 yılındaki yeni üyesi olacak olan Oppo Reno 12’nin bazı özellikleri çıkışa yarım yıldan fazla olmasına rağmen sızdırıldı.

Premium orta segmente konumlanan Reno serisi daha önceki modelleriyle kullanıcılarını memnun etmeyi başarmıştı. Bu yüzden Reno 12 için kullanıcıların beklentisi yüksek diyebiliriz. Sızıntılara göre Reno 12, Mediatek’in güçlü platformlarından Dimensity 9200 ile güç kazanacak. Yeni cihaz yüksek hafıza ve RAM desteğiyle beraber geliyor, 256/512 GB depolama ve 8/12 GB RAM seçeneklerini içerecek olan Reno 12 için ağır uygulama ve oyunlar pek sorun olmayacak.

Oppo Reno 12 Sızdırıldı

Oppo Reno 12 Olası Teknik Özellikleri

Çıktığı yılın en kaliteli ekranlarından birine sahip olan Find X serisinin üreticisi Oppo, Reno serisinde de ekran kalitesine önem veriyor. Oppo Reno 12’nin 6,67 inç boyutundaki Amoled ekranı FHD+ çözünürlüğünde olacak ve 120 Hz tazeleme hızıyla akıcılıkla kaliteyi bir arada sunacak. 5000 mAh boyutundaki bataryası 80 Watt hızlı şarj desteği sayesinde yaklaşık yarım saatte şarj olacak ve bu sayede kullanıcıların gün içinde çok yoğun kullanımlarda bile şarj sıkıntısı çekmesi önlenecek. 

Oppo Reno 12’nin etkileyici özellikleri sayesinde kullanıcı beklentilerini karşılamaya aday bir cihaz olarak selefi Reno 11 gibi yıl sonunda çıkması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir