Henüz tanıtılmamış olmasına karşın OPPO A95 modeli lansman öncesinde sızdırıldı. Yeni sızıntı ile birlikte yeni modelin özellikleri açığa çıktı.

OPPO A95 şirketin orta sınıf akıllı telefon portföyünü güçlendirmek için önümüzdeki günlerde tanıtılacak. Özellikle son 2 hafta içerisinde cihaz ile ilgili çok fazla sızıntı olması, tüm özelliklerin öğrenilmesini sağladı. İlk olarak Geekbench’te görülen cihaz, ardından render görüntüleri ile piyasaya sunuldu ve çoğu özelliği açığa çıktı. Şimdi ise resmi sürümden önce resmi görünümlü renderlar ve tanıtım görüntüleri ortaya çıktı.

OPPO tüm serilerini güçlendirmeye devam ediyor

Oppo Find X serisi birinci sınıf amiral gemileri, Reno serisi amiral gemileri ve birinci sınıf orta sınıf akıllı telefonlar sunarken, Oppo A serisi düşük kaliteli ve orta sınıf akıllı telefonlardan oluşuyor. OPPO A95 ise orta sınıfın yeni ve iddialı modeli olacak. Yapılan son sızıntılara göre telefonun tasarımı şöyle olacak;

Oppo A95 1
Oppo A95 2
Oppo A95 3
Oppo A95 4

Oppo A95’te alışıldığı gibi delikli bir ekran bulunuyor. Çerçevesiz tasarımı ile dikkat çeken cihazda üçlü kamera kurulumu var. Ana kamera 48 MP çözünürlük desteği sunacak.8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak cihaz, Qualcomm Snapdragon yongası ile desteklenecek. Ekranda ise 6.43 inç Full HD+ AMOLED bir panel kullanıcıları bekliyor. Panel, orta sınıf bir akıllı telefon için üst düzey bir özellik olarak görülebilecek 90 Hz yenileme hızına sahip olacak. Sızdırılan Geekbench sonucuna göre Oppo A95, Qualcomm Snapdragon 662 işlemci ile gelebilir. Telefonda 3.5 mm kulaklık jakı, USB Type-C bağlantı noktasıyla destekleniyor. 

Yeni Oppo A95’in ilk olarak Çin’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ardından ise diğer pazarlara yeni model sunulacak. Yaşanan sızıntılarda ise bugüne kadar şirketin nasıl bir fiyatlandırma yapacağı açığa çıkmadı. Bu nedenle tanıtım ile birlikte OPPO A95’in etiket fiyatı da belli olacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir