Oppo A78 5G’nin teknik özelliklerini ve fiyatını ortaya çıkardı. Ve bugün, Çinli şirket akıllı telefonu Malezya’da resmen piyasaya sürdü. Ayrıca 14 Ocak’ta Hindistan’a da ulaşması bekleniyor. Oppo’nun yepyeni orta sınıfı , geniş bir LCD ekran, yetenekli bir MediaTek yonga seti, 50MP çift kamera ve çok daha fazlasını getiriyor. Yeni duyurulan Oppo A78 5G ilgili detaylar haberin devamında yer alıyor…

Tasarımdan yola çıkarak akıllı telefon , Kasım 2022’de piyasaya sürülen Oppo 58 5G ile tam olarak aynı olmasa da benzer görünüyor. Arka panelin yaklaşık yarısı kadar uzanan dikey bir şeride sahip sola hizalanmış bir kamera modülüne sahip. Ön tarafta su damlası çentikli düz bir ekrana sahip.

Şimdi, teknik özelliklere geçiyoruz. Oppo A78 5G, HD+ çözünürlük ve 90 Hz yenileme hızı sunan 6,56 inç LCD ekrana sahiptir. Kaputun altında, ahize, 8 GB RAM ve 128 GB yerleşik depolama ile eşleştirilmiş bir sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 700 yonga seti tarafından destekleniyor. Ayrıca daha fazla genişletme için bir microSD kart yuvası ile birlikte gelir.

OPPO A77 5G resmi olarak tanıtıldı

Oppo A78 5G özellikleri

Oppo A78 5G, 50MP birincil sensör tarafından yönetilen çift arka kamera kurulumuna sahiptir. Ayrıca 2MP derinlik atıcı var. Özçekimler için ön tarafta 8 MP’lik bir snapper var. Ahizeyi beslemek, 33W şarj desteğine sahip 5.000 mAh pildir.

Ayrıca yana monte parmak izi tarayıcı, 5G bağlantısı, 3,5 mm kulaklık girişi ve USB-C içerir. Akıllı telefon IP54 toza ve suya dayanıklıdır. Yazılım cephesinde, en üstte ColorOS 13 ile Android 13’ü çalıştırıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir