Oppo A60 modeliyle piyasaya giriş yapmaya hazırlanan Oppo, yeni modelinde yaşanan sızıntılar ile gündemde.

Oppo A60 modeli için sertifika ve test süreçlerine geçiş yapan Oppo,  CPH2631 model numarasıyla Tayland’ın NBTC, Endonezya’nın SDPPI ve TKDN ve BAE’nin TDRA gibi farklı sertifikasyon platformlarından onay aldı. bu onayların ardından TÜV Rheinland ve Camera FV-5 veri tabanlarında da görülen yeni model, A serisinin yeni üyesinin kısa süre içerisinde tanıtılacağını ortaya koydu. Şirketin en popüler serilerinden birisi olan A serisinin yeni üyesi Oppo A60 , çok daha iddialı kamera ve performansla gelecek.

Oppo A60 Özellikleri Neler?

Cihaz için yapılan sertifika çalışmalarına göre telefonda yer alacağı kesinleşen ilk bilgi batarya oldu. 5000 mAh kapasiteli bir bataryanın kullanılacağı Oppo A60’ta 45W hızlı şarj desteği sunulacak ve böylece kısa süre içerisinde yüksek doluluk oranlarına ulaşılması mümkün olacak.

Oppo A60 Kamerası, Batarya ve Hızlı Şarj Özellikleri Sızdırıldı
Oppo A60 Kamerası, Batarya ve Hızlı Şarj Özellikleri Sızdırıldı

Camera FV-5 raporunda ise telefonda yer alacak kamera özellikleri açığa çıktı. Rapora göre telefonun ana kamerası 50 MP, ön kamerası ise 8 MP’lik kalite sunacak. Her iki kamerada da EIS desteğini sağlayacak Oppo, böyle hem ön kamerada hem de arka kamerada daha net, sabit fotoğraflar çekebilecek.

2023 yılında Oppo A59 modeliyle piyasaya giriş yapan şirket, 2024 itibariyle Oppo A60’a geçiş yapmış olacak. Yer alacak özellikler için yeni raporlar sınırlı bilgi sunsa da Oppo A59 modelinde yer alan özelliklerin daha da üzerine çıkılması bekleniyor. Oppo A59’da 6.56 inç Full HD+ LCD panel, 13 MP çift kamera, 8 MP ön kamera, Android 13 işletim sistemi, Dimensity 6020 işlemci, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı yer alıyordu. Yeni modelde ram ve ekran teknolojilerinde yükseltme bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir