Oppo A3 Pro cihazı ile sunduğu orta segment telefon seçeneklerine bir yenisini daha hanesine  eklemeyi başardı. Akıllı model 120 Hz kavisli OLED ekran, 67W şarj, suya ve toza karşı IP69 dayanıklılık sertifikası gibi özellikler sunacak. Bu özelliklerde A3 Pro’nun suyun altında 30 dakika boyunca çalışabileceği anlamını taşıyor.

A3 Pro cihaz da 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü kavisli OLED ekran bulunmakta. Ekranın yenileme hızı ise yukarıda da söylediğimiz gibi 120 Hz şeklinde gelecek. Aynı zamanda parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapan bu ekranı Corning Gorilla Glass Victus 2 cam koruduğunu görüyoruz. Ekranın üstünde yer alan yuvarlak delik de 8 megapiksel ön kamerayı beraberinde getiriyor.

Oppo A3 Pro cihazı ile sunduğu orta segment telefon seçeneklerine bir yenisini daha hanesine  eklemeyi başardı.

Akıllı cihazın arkasının Oppo’nun Kristal Kalkanı ile korunduğu aktarılıyor. Bu koruma da telefonun düşmelere karşı gelişmiş bir korumaya sahip olduğunu ortaya koyuyor. Renk çeşitlerinde,  Mavisinde cam arka panel, pembe renk seçeneğinde ise suni deri kaplı bir arka panel kullanıcıları beklediği söyleniyor. A3 Pro modelde 64 megapiksel ana kameraya 2 megapiksel portre lens eşlik ettiğini söyleyelim.

Oppo A3 Pro’nun Ücreti Ne Kadar?

A3 Pro modelin kalbinde MediaTek Dimensity 7050 işlemci bulunmakta. Bu Dimensity işlemciye 8 veya 12 GB RAM eşlik etmekte. Depolama alanında seçenekler ise 128- 256 ve 512 GB olarak geniş depolama alanı sunuyor. Akıllı cihaz kutusundan Android 14 ve ColorOS 14 ile çıkmakta. Alete ihtiyaç duyduğu enerjiyi 67W şarj destekli 5000 mAh kapasiteli pil verdiği aktarılyor.

Oppo A3 Pro modeli, Çin’de bu hafta içinde 1999 Yuandan yani yaklaşık 8949 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarla buluşması planlanıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir