Dünyanın dördüncü en büyük akıllı telefon markası ve ikinci en büyük Android 5G şirketi olan OPPO, 2021’in sonunda Mobil Dünya Kongresi’nde rekor kıran hızlı şarj teknolojilerini, ve yeni amiral gemisi ürünlerini tanıttı.

Dünyanın lider akıllı ürün markası OPPO, Mobil Dünya Kongresi 2022’nin açılışında heyecan verici yeni teknolojileri tanıttı. Markanın duyurduğu yeni teknolojiler arasında 150W SUPERVOOC hızlı şarj, pil ömrünü ikiye katlayan Battery Health Engine, 4500mAh pili 9 dakikada şarj etmek için 240W SUPERVOOC hızlı şarj, 5G’yi yüksek hızlı WiFi’ye dönüştürmek için yeni OPPO 5G CPE T2 yer alıyor. vb. Bu var. turta. Ziyaretçilere Find X5, Find N ve OnePlus 10 Pro gibi amiral gemisi akıllı telefonları tanıtan OPPO, aynı zamanda modern NPU görüntüleri MariSilicon X, OPPO Air Glass ve OPPO Geri Çekilebilir Kamera gibi yenilikçi teknolojileri de tanıttı.

OPPO Dış Satış ve Hizmetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Billy Zhang, şu açıklamayı yaptı:

“Son yıllarda karşılaştığımız birçok zorluğa rağmen, OPPO olarak istikrarlı bir büyüme kaydettik. SUPERVOOC 240W hızlı şarj gibi teknolojiler inovasyondaki liderliğimizi gösterirken, OPPO 5G CPE T2 gibi cihazlar sektördeki yeni yönlere işaret ediyor. OPPO, inovasyon ve işbirliği yoluyla dünyanın her yerindeki kullanıcılara ilham verici teknoloji deneyimleri sunmaya kendini adamıştır.”

OPPO dünya çapında istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor

Araştırma ve geliştirmeye sürekli yatırım yaparak ve her zaman en iyi ürünleri üreterek Canalys’e göre OPPO 2021’de bir önceki yıla göre %22 büyüyerek dördüncü sıradaki yerini korudu. Dünyanın en büyük akıllı telefon markalarından biri olan OPPO %11 pazar payına sahip. OPPO Find X3 serisi satışları ise önceki nesle göre %140 arttı. 5G’nin liderlerinden biri olan OPPO, iki yıl üst üste dünyanın en büyük ikinci Android 5G akıllı telefon markası oldu.

OPPO, yakın zamanda yayınladığı 2021 Sürdürülebilirlik Raporu’nda çevre koruma, gençlik desteği, dijital katılım ve sağlık konusundaki çalışmaları hakkında da bilgi verdi. OPPO, çevre kirliliğini ve israfı azaltmak için Çin’de 1,2 milyondan fazla telefonu geri dönüştürüyor. Bu, 215 tondan fazla e-atıktan kaçınmak anlamına gelir.

SUPERVOOC hızlı şarj cihazı endüstride yeni rekorlar kırdı

OPPO, 2014 yılında SUPERVOOC teknolojisinin piyasaya sürülmesinden bu yana hızlı şarj teknolojisindeki gelişme ve yeniliğin ön saflarında yer aldı. Aralık 2021 itibarıyla dünya çapında 220 milyondan fazla kullanıcı etkili, güvenli ve hızlı bir OPPO şarj deneyimi yaşadı. OPPO, MWC 2022’de en son ürünü olan 150W SUPERVOOC hızlı şarjını resmi olarak sundu. Doğrudan şarj teknolojisi ve bir şarj pompası kullanan SUPERVOOC 150W, 4500 mAh pili 5 dakikada %50’ye kadar hızla şarj eder ve sadece 15 dakikada %100’e ulaştığı açıklandı.

OPPO’nun en iyi 7 telefon modeli

Pil sağlığı motorlu SUPERVOOC 150 W hızlı şarj cihazı, OPPO tarafından yakın zamanda tanıtılan Find X5 serisine entegre edilebilir. Bu teknoloji, pilin performansını 1600 şarj döngüsünden sonra orijinal kapasitesinin yüzde 80’inde tutar ve böylece mevcut endüstri standardı olan 800 şarj döngüsünün iki katına ulaşır. 150W SUPERVOOC hızlı şarj teknolojisi, 2022’nin ikinci çeyreğinde piyasaya çıkacak bazı OnePlus modellerinde bulunacak.

OPPO’nun MWC 2022’de tanıttığı 240 W SUPERVOOC hızlı şarj teknolojisi, 4500 mAh’lik bir pili %100 şarj etmek için kullandığı yaklaşık 9 dakika şarj güç sınırlarını zorluyor.

5G CPE T2, 5G sinyallerini hızlı Wi-Fi bağlantısına dönüştürür Mevcut bir geniş bant altyapınız yoksa, 5G SIM kart takmanız yeterlidir; cihazınız 5G CPE cihazı üzerinden yüksek hızlı 5G internete bağlanabilir.

OPPO 5G CPE T2, OPPO 5G CPE ürün serisindeki en yeni halkadır. Qualcomm Snapdragon X62 5G RF modem sistemi ve OPPO’nun güncellenmiş O-Reserve 2.0 akıllı anten teknolojisi ile bu yeni ürün, 5G sinyalini hızlı ve kararlı bir Wi-Fi bağlantısına dönüştürebilir. T2’nin piyasaya sürülmesinden önce, OPPO’nun son iki 5G CPE cihazı tüm dünyadaki operatörler tarafından iyi karşılandı. Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik ve Avrupa’daki operatörlerle anlaşmaları bulunan OPPO, yeni T2 ile 2022’nin ikinci yarısında yeni bölgelerde daha fazla müşteriye 5G CPE bağlantısı sunmaya başlayacak.

OPPO SUPERVOOC Hızlı Şarj, 5G CPE T2 ve Find X5 serisi MWC 2022, 3. baskıda. Salondaki OPPO 3M10 numaralı standında görebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir