Android ve iOS telefonlarda Opera en popüler ve en çok kullanıcı sayısına sahip olan tarayıcılar kategorisinde yer alıyor. Opera üzerinde bazı değişiklikler yapabileceğiniz ve günlük kullanıma daha fazla basitlik ve konfor ekleyebileceğiniz çeşitli ayarlar bulunuyor. Opera tarayıcısının getirdiği şeylerden biri Hızlı Erişim özelliği ve aynı zamanda Hızlı Erişim önerileridir. Bu tür öneriler alma fikrini sevmiyorsanız, kapatma şansınız da bulunuyor. Bu yazımızda bunu nasıl yapacağınız hakkında bilgiler vereceğiz. Opera’da Speed Dial suggestions ayarının nasıl açılacağını veya gizleneceğini görelim.

Opera’da Hızlı Erişim önerileri nasıl gösterilir veya gizlenir?

Opera tarayıcısı üzerinde bu tür bir değişiklik yapmak çok basittir. Opera kullanıcısıysanız çeşitli özellikleri kullanarak özelleştirmeler yapabilir ve kullanımınızı daha da kolay hale getirebilirsiniz. Burada kullanıcılar için bir takım kolaylıklar sağlanıyor. Sadece birkaç dokunuş ile mobil tarayıcınıza özelleştirmeler getirebilirsiniz. Hızlı Erişim önerileri varsayılan olarak açıktır. Hızlı Erişim önerileri seçeneğinin nerede bulunduğundan ve nasıl devre dışı bırakılacağından emin değilseniz, aşağıdaki adımları izleyin:

Android, iPhone telefonunuzda Opera tarayıcısını açın

Ekranın sağ üst köşesindeki üç yatay çizgiyi seçin

“Görünüm” bölümünü bulun

Burada “Hızlı Erişim önerilerini göster” seçeneğini bulacaksınız

Seçenek varsayılan olarak açık olduğundan seçeneğin yanındaki düğme mavi renkte olacaktır

Kapatmak ve önerileri gizlemek için düğmeyi seçin

“Hızlı Erişim önerilerini göster”i bu şekilde kapatabilirsiniz. Fikrinizi bir noktada değiştirirseniz, seçeneği tekrar açabilirsiniz. Bunu yapmak için aynı adımları izleyin. Bu özelliği kapatıp kapatmamak size kalmış bir durumdur. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir