Online oyunlar konusunda en büyük problemlerden bir tanesi yüksek ping. Oyunun oynanmasını doğrudan etkileyen bu değerlerin daha stabil seviyelere çekebilmek için bazı uygulamalardan yararlanabilirsiniz. İşte online oyunlar için 5 ping düşürme programı.

Kill Ping

Listenin ilk sırasında yer alan Kill Ping, en iddialı programlardan bir tanesi. Kullanıcılar pingte yüzde 60’a varan düşüş yaşamasını sağlayabiliyor. Özellikle popüler oyunlar için özel bir optimizasyon sunan uygulama, böylece istenen değerlere pingin düşmesini sağlayabiliyor.

Exit Lag

Listenin ikinci sırasında ise Exit Lag adı verilen uygulama bulunuyor. Profesyonel pek çok oyuncunun tercih ettiği bir program olan Exit Lag, başarılı sonuçlar verdiği için en iyiler arasında gösteriliyor.

Pure VPN

VPN uygulaması olmasına karşın özel destekleri ile oyunculara alternatif bir seçenek sunan uygulama düşük pinge sahip oyuncuları bir araya getiren algoritmaya sahip. Pek çok oyunun bu program ile uyumlu olması sorunsuz bir şekilde kullanılmasını da sağlıyor.

Vypr VPN

VPN kullanımı sırasında farklı algoritmalar sayesinde kullanımı gizli bir şekilde yapan Vypr VPN, VPN uygulanması yasaklanan sistemlerde etkin sonuçlar veriyor.

NordVPN

Listenin son sırasında ise fiyat performansı ile de kullanıcı dostu olan NordVPN bulunuyor. Özel saldırı korumaları, bant genişliğinde özel optimizasyonlar gibi seçenekleri ile dikkat çeken NordVPN ile ping probleminizi daha sorunsuz hale getirebilirsiniz. 

Bu seçenekler şu anda tercih edilebilecek en iyi uygulamalar arasından seçilmiştir.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir