Kredi kartı kullanmanın avantajlarından faydalanmak için siz de kart başvurusu yapabilirsiniz. Günümüzde kredi kartı başvurusu için uzun prosedürler ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz. İnternet üzerinden online olarak kart başvurusunun kolaylıkla yapılabildiğini ekleyelim. Bunun için izlemeniz gereken adımlar hangi bankanın kredi kartı için başvuru yapacağınıza göre değişir. 

Kredi kartında en çok tercih edilen bankaların başında Enpara.com geliyor. Ömür boyu kart aidatı almıyor olması ve kredi kartı kullanıcılarına sağladığı avantajlar nedeniyle Enpara.com kredi kartının çok daha fazla kullanıldığını söyleyebiliriz. Bu başvuru da yine internet üzerinden, bankanın web sitesinden online olarak yapılabilir. başvuru için yalnızca birkaç dakika zaman ayırmanız yeterli olacaktır. 

Öncelikle bankanın web sitesine tıklayın ve üst menüde yer alan “kartlar” bölümünden “kredi kartları” sekmesine tıklayın. Açılan sayfada “hemen başvur” bölümünü göreceksiniz. Bu bölüme tıklamanız durumunda hazır form karşınıza çıkıyor. Formda belirtilen alanlara ilgili bilgileri eksiksiz ve hatasız bir şekilde yazmalısınız. Online kredi kartı başvurusu için doldurmanız gereken alanlar toplamda 5 bölümden oluşuyor.

Bunlar şu şekilde sıralanabilir; 

  • Kimlik bilgileriniz
  • İletişim bilgileriniz
  • Kişisel bilgileriniz
  • Adres bilgileriniz
  • Kredi kartı tercihleriniz 

Kimlik bilgileriniz alanında sizden istenen bilgiler T.C. kimlik numaranız, cep telefonunuz ve doğum tarihinizdir. Bu alanı doldurduktan sonra “iletişim bilgileriniz” sayfasına yani bir sonraki adıma geçiş yapmak için “devam” bölümüne tıklamalısınız. Tüm alanlarda mevcut hazır formu doldurduktan sonra “başvur” bölümüne tıklayın. Başvurunuzun bankaya anında iletilmesini sağlamış olacaksınız. 

Enpara.com kredi kartı başvurularını son derece hızlı şekilde değerlendiriyor ve başvuru sonucunun olumlu olması durumunda tarafınıza kısa zamanda dönüş yapılıyor. Bu sayede sizden istenecek birkaç belgeyi ileterek kredi kartı başvurusunun son aşamasını da tamamlamış oluyorsunuz. Kartınız hazırlanıyor ve imza karşılığında size teslim ediliyor. Kredi kartınızı aldıktan hemen sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Enpara.Com Kredi Kartının Avantajları Neler? 

Kredi kartı için ömür boyunca aidat ödemeyecek olmanız son derece mühim bir avantajdır. Aynı zamanda bankanın kredi kartının tüm internet alışverişlerinde güvenle kullanılabildiğini de eklemeliyiz. Kartınızı istediğiniz zaman internet alışverişlerine açabilir ve kapatabilirsiniz. Bu sayede kartınızın tüm kontrolünün sizin elinizde olmasını sağlayabilirsiniz. Kredi kartınızın internet alışverişlerinde kullanılabilir bir limitinin olmasını sağlamanız da mümkündür. Sizin belirlediğiniz limitin üzerinde bir harcama yapılması mümkün olmaz ve bu açıdan da kartınızın internet alışverişlerinde kontrolünü kolaylıkla sağlayabilirsiniz. 

Kredi kartınıza bağlı olarak çalışan ayrı bir sanal kredi kartı oluşturmanızın da mümkün olduğunu ekleyelim. Bu arada Enpara.com bol avantajlı kampanyalar da düzenliyor ve bu kampanyalardan tüm kredi kartı kullanıcıları faydalanabiliyor. Siz de bankanın kredi kartı kullanıcısı olduğunuzda mutlaka kampanyalara da göz atmalısınız. Avantajlı kampanyalardan gönül rahatlığı ile faydalanabilirsiniz. 

Yaptığınız harcamaları faiz ödemeden ve ücretsiz olarak taksitlendirme şansına da sahip olduğunuzu unutmayın. Anlaşmalı üye işyerlerinden anında taksitle alışveriş yapabilirsiniz. Bununla birlikte her ay 3 harcamanızı toplamda 9 bin TL’yi geçmeyecek şekilde ücretsiz ve bir faiz ödemeden taksitlendirme şansını da elde edebiliyorsunuz. Yüksek oranda harcama yapmanızı gerektiren durumlarda harcamaları taksitlendirme imkanının büyük önem taşıdığını eklemek gerekir. 

Enpara.com İhtiyaç Kredisi de Avantajlar Sunuyor!

Tıpkı kredi kartı gibi Enpara.com ihtiyaç kredisinin de kullanıcılar için çeşitli avantajlar barındırdığını belirtelim. Her zaman en uygun ihtiyaç kredisi hangisi sorusunun yanıtı Enpara.com oluyor. Son derece düşük faiz ile kredi kullanmak isteyenler için cazip bir seçenek olan ihtiyaç kredisi için dosya masrafı kesintisinin uygulanmadığını da eklemek gerekir. Dosya masrafsız olarak ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler bankanın ilgili sayfası üzerinden online olarak başvurularını kolayca yapabilir. 

İhtiyaç kredisi kullanmanın ve aynı zamanda başvuru yapmanın gayet kolay olduğunu da eklemek gerekir. 1.000 TL ile 70.000 TL arasında ihtiyaç duyduğunuz meblağda ihtiyaç kredisi kullanmak için başvuru yapabilir ve geri ödemenizi de 36 aya varan vade seçenekleri eşliğinde tamamlayabilirsiniz. Daha fazla bilgi için bankanın web sitesine tıklayın. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir