Bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden OnePlus’ın yeni klavye modeli, nihayet satışa sunuldu.

OnePlus, teknoloji dünyasına yeni bir ürün daha sunarak kullanıcıların dikkatini çekiyor: OnePlus Keyboard 81 Pro Şubat ayında tanıtılan ve markanın ilk mekanik klavyesi olan bu ürün, farklı tasarım ve özellikleri ile öne çıkıyor. Beş aylık test ve üretim sürecinin ardından klavye, çeşitli bölgelerdeki kullanıcılara sunulmaya başlandı.

Birçok teknoloji meraklısının sabırsızlıkla beklediği OnePlus Keyboard 81 Pro, sonunda OnePlus’ın resmi web sitesinde satışa sunuldu. Hindistan’da OnePlus Keyboard 81 Pro, 18 Temmuz’dan 24 Temmuz’a kadar erken erişim satışıyla kullanıcıların beğenisine sunulacak ve fiyatı Rs 17,999 olacak. ABD ve Kanada’daki kullanıcılar ise 26 Temmuz’dan itibaren 219 dolardan başlayan fiyatlarla klavyeye sahip olabilecekler. 7 Ağustos 2023’te genel satışa sunulması planlanan klavye, teknoloji tutkunlarının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

MacOS, Windows ve Linux ile uyumlu çalışabiliyor

OnePlus Keyboard 81 Pro, konforlu ve elastik bir kullanım deneyimi sunarak markanın öncelikleri arasında yer alıyor. Klavye, termoplastik elastomer mermer-pekmez tuş kapakları ile benzersiz bir deneyim sağlıyor. Hafif alüminyum gövde ve contası, yazma deneyimini iyileştirirken sesi de tatmin edici kılıyor. Ayrıca, dahili bir tutucu ve sıcak takılabilir anahtarlar gibi dikkat çekici özelliklerle donatılmış olan klavye, açık kaynaklı yazılımı sayesinde macOS, Windows ve Linux ile uyumlu bir şekilde çalışabiliyor.

OnePlus Keyboard 81 Pro, hem Bluetooth hem de kablolu bağlantı seçenekleri sunarak kullanıcılarına esneklik sağlıyor ve bu modlar arasında kolayca geçiş yapma olanağı sunuyor. Bluetooth 5.1 ile desteklenen klavye, kablosuz bağlantı mesafesini 10 metreye kadar uzatabiliyor. 4.000 mAh bataryası sayesinde en düşük parlaklıkta kullanımda 100 saate kadar kullanım süresi sunuyor ve şarj için kullanılan USB Type-C portu ile hızlı ve kolay bir şekilde şarj edilebiliyor. OnePlus Keyboard 81 Pro, işlevselliği ve kullanım kolaylığıyla teknoloji meraklılarının ilgisini çekiyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir