Akıllı telefon dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan OnePlus, geliştirdiği ilk tabletini piyasaya tanıtmaya hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre OnePlus Pad, yaza doğru satışa sunulabilir.

OnePlus, yaklaşık 10 yıl önce ilk telefonunu çıkararak, telefon dünyasına giriş yapmıştı. Son zamanlarda ise uzun bir süredir Android işletim sistemine sahip olan yeni bir tablet çıkarmaya hazırlandığı söyleniyor. 2021 yılında OnePlus Pad’e ilişkin isim haklarını satın alan firmanın, bu söylentileri haklı çıkaracak yeni hamlede bulunması yüksek bir ihtimal olarak görünüyor.

oneplusin ilk tableti 2023te geliyor

OnePlus’ın 7 Şubatta Gerçekleştireceği Etkinlik Merak Konusu Oldu

OnePlus’ın tablet çıkaracağına dair iddialar arttıkça, firmanın yaptığı tüm hareketler teknoloji severler için merakla takip edilir hale geldi.

7 Şubat tarihinde bir etkinlik gerçekleştirmeye hazırlanan OnePlus, bu etkinlikte birçok ürününü gözler önüne serecek. Bu ürünlerden birisinin de OnePlus tablet olması bekleniyor.

Yapılması planlanan etkinliğin bir diğer önemli noktası; OnePlus 11 ve Buds Pro 2’nin küresel lansmanı niteliği taşımasıdır. Firmanın, OnePlus 11R, 65 inç OnePlus TV ve OnePlus Keyboard gibi pek çok ürünün de bu etkinlik aracılığıyla resmiyet kazanması bekleniyor.

OnePlus Bu Yıl Hayatımıza Girebilir

Akıllı telefon dünyasının geniş ve güvenilir kaynaklarından biri olan MySmartPrice sitesi, OnePlus’ın yeni çıkaracağı tablete dair bilgiler paylaştı. MySmartPrice’a göre OnePlus Pad, Hindistan’da “Aries” ismiyle test aşamasında. Tabletin gelişiminde şu anda hangi aşamada olduğu tam olarak bilinmesede OnePlus 11R ile birlikte 2023’ün ikinci yarısında tanıtıma sunulacağı düşünülüyor.

OnePlus Pad’in tanıtımının yapılacağına dair şirketten henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat önümüzdeki haftalarda bu konuda bir açıklama yapılması hiç kimse için sürpriz olmayacaktır.

Bütçe Dostu Bir Tablet Olması Bekleniyor

OnePlus, geliştirdiği akıllı telefonlar için kullandığı üst düzey donanımlardan dolayı sağlamlığı ile ön plana çıkan bir firma olmasının yanı sıra ürettikleri ürünlerde amiral gemi düzeyinde görülüyor. Fakat söylentilere göre firmanın bu tutumu tabletlerde geçerli değil.

Tablet dünyasına ilk girişinin bütçe dostu tabletler ile olacağı beklenen OnePlus, tablet sektörünün sevilen markaları arasında yer alan iPad Pro ve Galaxy Tab S serileri ile rekabet yarışına girmeyecek gibi görünüyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir