OnePlus markasının ilk tableti olan OnePlus Pad, geçtiğimiz yıl Şubat ayında tanıtımı yapılmıştı. Bu tanıtımla birlikte Pad 2 tanıtımı için duyuru zamanının gelip geçtiğini anlıyoruz. Firmadan henüz resmi bir açıklama gelmese de; duyumcu Max Jambor’a göre, OnePlus Pad 2 yılın ikinci yarısında tanıtılabilir ve kullanıcılarıyla buluşma ihtimali fazla görünüyor.

OnePlus Pad modelin kalbinde MediaTek’in Dimensity 9000 işlemcisi bulunmakta. Bu kullanılan işlemciye eşlik eden RAM seçenekleri ise 12 GB’a kadar uzandığını biliyoruz. Depolama alanında ki seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanmakta.

Ekranı 11.61 inç büyüklüğünde olan 144 Hz LCD ekranı, 2800×2000 piksel çözünürlüğe sahip. Cihaz ihtiyaç duyduğu enerjiyi 67W şarj destekli 9510 mAh kapasiteli pilin verdiği kaydediliyor.

OnePlus markasının ilk tableti olan OnePlus Pad, geçtiğimiz yıl Şubat ayında tanıtımı yapılmıştı.

OnePlus Pad ürününün kullanıcıları dört hoparlör ve iki kamera bekliyorlar. Kamera olarak, 13 megapiksel ana kamera da 8 megapiksel ön kamera birbirini tamamlamakta. Marka bundan yaklaşık 6 ay önce de OnePlus Pad Go modelini tanıtmıştı.

OnePlus Pad 2 Hakkında Bilinenler Şimdilik Sınırlı

OnePlus Pad 2’nin yeni versiyonuyla ilgili detaylar şu an için belirsizliğini sürdürüyor. Fakat önümüzdeki dönemde yeni bilgilerin gün yüzüne çıkması olası gözüküyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir