Son dönemlerde farklı modellerini tanıtan OnePlus, yeni akıllı saatini de tanıtacak. Geçtiğimiz yıllara kadar akıllı telefonlara ağırlık veren şirket, ürün yelpazesini genişlettiği gibi yeni akıllı saatiyle birlikte yeni seçenek sunacak. OnePlus Nord Watch olarak adlandırılacak yeni model için tanıtım öncesinde de bazı detaylar gündeme gelmeye başladı. Yeni sızıntıya göre OnePlus Nord Watch üzerinde çalışmalar büyük oranda tamamlanmış durumda. Resmi web sitesinde yapılan incelemelerde markanın Nord markası altında giyilebilir cihazlar geliştireceği belirtildi. Bu kapsamda ise akıllı saat için OnePlus Nord Watch adı kullanılacak. Sızıntıda akıllı saatin tanıtıma oldukça yakın olduğu da belirtildi.

Şirketin ilk akıllı saati olacak

İddialar doğruysa, OnePlus Nord Watch modeli şirketin ilk akıllı saati olacak. 28 Nisan tarihinde tanıtımı yapılacak OnePlus 10R 5G, Nord CE 2 Lite 5G ve kablosuz kulaklar ile birlikte şirketin ilk giyilebilir ürün OnePlus Nord Watch olacak. Resmi sitede isimlendirme yer almış olsa da akıllı saattin özelliklerine yönelik hiçbir detaya yer verilmedi. 28 Nisan’da tanıtılmaması halinde OnePlus Nord Watch için bir diğer tanıtım ihtimal, OnePlus Nord 3 tanıtımı.

OnePlus Nord Watch için yapılan sızıntılarda, akıllı saatlerin 65 Dolar ile 104 dolar arasında bir fiyat aralığında satılacağı belirtildi. Akıllı saatler yer alması beklenen özellikler ise şöyle; SpO2 kan oksijeni, uyku, adım sayısı ve kalp atış hızı izleme. Önümüzdeki günlerde yeni akıllı saatte ilgili daha fazla detayın gündeme gelmesi bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir