Türkiye’de satışa sunulma ihtimali son derece zor olan akıllı telefon modellerinden OnePlus Ace Racing Edition için tasarım net bir şekilde ortaya çıktı. İlk olarak Hindistan’da satışa sunulacak olan bu telefon, 300 dolarlık bir fiyata sahiptir. Çok yakın zaman içerisinde sunulacak olan OnePlus Ace Racing Edition, tasarımsal anlamda özellikle de arkadan dikkat çekecek olan bir telefon konumundadır. 

Arka kısmında üçlü kameraya ve flaşa ev sahipliği yapan bu kamera modülü gövdenin kesintisiz bir parçası olarak tasarlanan cihaz, şu an için görüldüğü üzere sadece iki farklı renk seçeneği ile geliyor. Selfie kamerası sol üst köşede yer alan deliğe konumlandırılan cihaz, alt kısımda ise kalın bir çerçeveye sahiptir. Dikkat çeken Ace Racing Edition için bazı teknik detaylar da ortaya çıktı. Bu bilgilere göre cihaz gücünü, MediaTek Dimensity 8100 MAX işlemciden alıyor, 12 GB RAM + 256 GB depolama özelliğine sahiptir. Bununla beraber, 4.890 mAh pil taşıyor ve 65W hızlı şarj gücüne de sahiptir. 120 Hz’lik bir LCD ekran özelliğine sahip olan cihazın, ön kısmında ise arkasında 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel derinlik kameraları bulunuyor. 

Bu arada firmanın çok yakın zaman içerisinde OnePlus Nord 2T de geliyor. Daha önce de belirtildiği üzere cihaz gücünü MediaTek Dimensity 1300 işlemciden alıyor ve 6,42 inç FHD+ 90 Hz AMOLED ekran üzerine kuruluyor. 6GB/8GB/128GB RAM ve 128GB/256GB depolama özelliğine sahip olacak olan cihaz, kutusundan Android 12 ile çıkıyor. Cihazın ön kısmında 32 megapiksel selfie kamerası yer alırken, arkasında ise 50 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 2 megapiksel makro kameralar bir araya gelecek.

80W hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil özelliğine sahip olacak ve bunun yanı sıra 80W hızlı şarj cihazı gelecek OnePlus Nord 2T, orta üst seviyede son derece iddialı olacak ve pek çok farklı pazarda da satılacak. OnePlus Türkiye’de resmi olarak yer aldığı üzere, tanıttığı her cihazın modeli Türkiye satış ihtimaline sahiptir. Firma şu an için Türkiye’de resmen OnePlus 9, OnePlus 9 Pro ve OnePlus Nord N10 5G modellerinin satışını yapıyor.

WhatsApp Android için metin durum arayüzünü değiştirecek

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir