OnePlus için şu anda gündemde OnePlus 10T modeli olsa da OnePlus Ace Pro donanımlarıyla gündemde. Telefonda 16 GB RAM kullanılacak.

OnePlus Ace Pro adıyla yeni bir model planlayan OnePlus, yeni modelinde iddialı özelliklere yer verecek. 3 Ağustos’ta yapılacak özel tanıtımda OnePlus 10T modelini görücüye çıkaracak olan şirket, OxygenOS adındaki arayüzünün 13. versiyonunu da duyuracak. Bu sayede OnePlus Ace Pro’nun 13. versiyon ile kutudan çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak telefonun en önemli özelliği bu olmayacak. Zira yüksek hızlı şarj ve RAM kapasitesi, OnePlus hayranlarının şimdiden dikkatini çekmeyi başardı.

OnePlus Ace Pro özellikleri neler?

Digital Chat Station’da yer alan bilgilere göre OnePlus Ace Pro en yeni Snapdragon işlemciyi kullanacak. İşlemci modeline henüz yer verilmemiş olsa da cihazda güçlü işlemciye ek olarak 16 GB RAM kullanılacak. Batarya kısmında ise büyük bataryaya 150W hızlı şarj eşlik edecek. Bazı kaynaklarda telefonun OnePlus 10T’nin farklı isimlendirilmiş versiyonu olacağı belirtiliyor. Ancak bu iddialar henüz kesinleşmiş değil. 3 Ağustos’ta yapılacak tanıtımdaki açıklamalar bu konudaki belirsizliği de ortadan kaldırabilir.

İddialar belirsizliğini korusa da bugüne kadar hiçbir OnePlus akıllı telefon modelinde 16 GB RAM’e yer verilmemesi, yeni modelin beklentileri arttırmasını sağladı. 3 Ağustos’taki tanıtım ve yaşanan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir