OnePlus Ace 3V için uzun zamandır beklenen net açıklama sonunda geldi ve telefonun kesin tanıtım tarihi de belli oldu. Daha önce duyurulan ve bu hafta içinde tanıtılacağı belirtilen cihaz, resmi olarak 21 Mart’ta Çin’de düzenlenecek bir etkinlikte tanıtılacak. OnePlus tarafından paylaşılan resmi görseller ve videolar, telefonun özelliklerini doğruluyor. Çift arka kameranın hemen altına halka flaş yerleştirilmiş ve düz kenarlara sahip olan telefon, mor renk seçeneğiyle oldukça etkileyici bir görünüme sahip.

Ace 3V’nin, Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 işlemcisine sahip ilk telefon olması bekleniyor. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçeneklerinin 16 GB’a kadar uzanacağı ve maksimum depolama alanının 512 GB olacağı biliniyor. OnePlus’tan verilen bilgilere göre, akıllı telefonun pil performansı da OnePlus 12’den daha iyi olacak. Bu durumun, 5500 mAh kapasiteli pil ile mümkün olması tahmin ediliyor.

OnePlus Ace 3V Renk Seçenekleri

OnePlus, Ace 3V modeli için yayınladığı gönderilerde gri ve mor renk seçeneklerini sergiliyor. Her iki renkte de arka panel camla kaplı olarak görünüyor. Ayrıca, görsellerde öne çıkan bir diğer detay, bildirim kızağı olarak belirtiliyor.

OnePlus Ace 3V Renk Seçenekleri
OnePlus Ace 3V Renk Seçenekleri

Telefon, üst kısmında bulunan 3.5 mm kulaklık jakıyla gelecek. Günümüzde kulaklık jakına sahip telefonların sayısının azalması göz önüne alındığında, OnePlus’ın bu tercihinin önemli olduğu belirtiliyor. Alt kısımda ise USB-C girişi, mikrofon ve SIM tepsisi bulunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir