Telefonun, 2023 Şubat ayında piyasaya sürülen bir önceki modeli Ace 2’ye göre fark edilir yükseltmelerle piyasaya sürülmesi bekleniyorken sızdırılan bir bilgiye göre, OnePlus Ace 3’ün yılbaşı sonrası ilk hafta piyasaya sürülebileceği öğrenildi.

Sektörden gelen son raporlara göre işte OnePlus Ace 3’ün özellikleri!

Pek çok kişinin merakla beklediği bu akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 8 Gen2 mobil uygulama platformuyla çalışacak. Üç versiyonu olacak: 12/256 GB, 16/512 GB ve 16 GB/1 TB. LPDDR5X RAM tipinde olacak ve flash belleği UFS 4.0’dır. Böylece 5G mobil ağlardan yararlanırken ışık hızında depolama aktarım hızı sunacak.

Aynı ihbarcıdan ve diğer kaynaklardan gelen son sızıntılarda, OnePlus Ace 3’ün 1,5K (2,780 x 1,264 piksel) çözünürlüğe sahip 6,78 inç Oriental OLED LTPO panel özelliklerini bildiriyor.

OnePlus ve BOE tarafından ortaklaşa oluşturulan Oriental ekranı OnePlus Ace 3 de kullanacak. Ve böylece ekran parlaklığı 4000 cd/m2’yi geçmiş olacak.

Kamera özelliklerinin önceki modellerden farklı olacağı bekleniyor

Ace 3’ün beklenen 32 megapiksel telefoto lensi çıkararak önceki modellerinden farklı olabileceğini öne sürüyor. telefoto lens insanları, doğal yaşam alanındaki hayvanları ve dağ gibi uzakta bulunan nesne ve özneleri vurgulamanıza ve yakınlaştırmanıza imkan tanıyacak. 

Telefonun halihazırda olduğu gibi harika bir üçlü kamera sistemine sahip olması bekleniyor. Bu kameralar Optik görüntü sabitleme (OIS), 50 megapiksel birincil sensör, 8 megapiksel ultra geniş sensör ve 16 megapiksel ön kamera özelliklerine sahip olacaklar. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir