OnePlus Ace 3 Pro modeli için çalışmalar devam ederken lansman öncesinde modellerin özellikleri ve tasarımı sızdırıldı. İşte yeni modellerde yer alacak özellikler.

OnePlus, 2023 yılında OnePlus Ace 2 serisi telefonları piyasaya sürmüştü. Ağustos ayında piyasaya sürülen Ace 2 Pro modeliyle önemli bir atılım yapan şirket, Ace 3 modellerini de 2024 itibariyle satışa çıkardı. Bu modeller sonrasında daha iddialı özelliklerle donatılması nedeniyle beklentilerin arttığı OnePlus Ace 3 Pro için de süreç tamamlanmak üzere. Kısa süre içerisinde raflardaki yerini alacak model için Digital Chat Station tarafından yeni paylaşımlar yapıldı. Paylaşımlarda telefonların özelliklerinin yanı sıra tasarımlarına da yer verildi.

OnePlus Ace 3 Pro Tasarımı

OnePlus Ace 3 Pro tasarımında kavisli kenarlara sahip OLED paneller ilk bakışta dikkat çekiyor. Metal çerçeve ve cam arka panel ile desteklenecek olan modellerde arkadaki bu detay dikkat çekiyor. OnePlus amiral gemilerine göre farklı bir arka tasarımla gelecek olan Pro, farkını da böylece gösterecek. Tasarımda bu detayların dışında bir fark bulunmazken geleneksel OnePlus Ace tasarım çizgileri devam ettirilecek.

OnePlus Ace 3 Pro Tasarımı Teknik Özellikleri Belli Oldu
OnePlus Ace 3 Pro Tasarımı Teknik Özellikleri Belli Oldu

OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri

Yeni modeldeki OLED panel 1.5K çözünürlük destekleyecek. Snapdragon 8 Gen 3 yongasından güç alacak modele 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı seçenekleri eşlik edecek. Bataryanın kapasitesi ne kadar olacağı açığa çıkmadı. Ancak yüksek kapasiteli bir bataryanın tercih edileceği öne sürüldü. Beklentiler ise 100W şarj hızı destekli 6000mAh yönünde.

Kamera cephesinde ise 50MP ana kamera, 2X telefoto kamera yer alacak. Bu özellikler ilse OnePlus 12R’de yer alan kamera kurulumunun tercih edilmesi de mümkün. Modelin Çin ve küresel pazarlardaki planlarına dair ise bir detay bulunmuyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir