OnePlus şirketinin Ace 3 serisinin beklenen amiral gemisi telefonu OnePlus Ace 3 Pro, özellikleri yavaş yavaş sızdırıldı. Detayları sizler için derledik…

Tahminen bir hafta önce OnePlus, orta-üst düzey özelliklere sahip Ace 3V modelinin tanıtımını gerçekleştirmişti. Yeni akıllı telefonun piyasaya sürülmesinin üzerinden henüz bir hafta geçmesine rağmen OnePlus’ın seriye ek olarak tanıtması beklenen Ace 3 Pro modelinin teknik özellikleri sızdırıldı. Bu senenin sonlarında gelmesi beklenen Ace 3 Pro iddialı özelliklerle gelecek gibi gözüküyor.

OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden Güç Alıyor

Firma, yılın ilk aylarında tanıttığı Ace 3 modelinin ardından geçen hafta Çin pazarında Ace 3V modelini gösterime sunmuştu. Şimdilerde ise serinin en üst modeli olması beklenen OnePlus Ace 3 Pro ile ilgili detaylar ortaya çıkıyor. En kayda değer özelliklerden biri de bu yılın üçüncü çeyreğinde tanıtılması beklenen cihazın Snapdragon 8 Gen 3 işlemciden güç alacağı.

OnePlus şirketinin Ace 3 serisinin beklenen amiral gemisi telefonu OnePlus Ace 3 Pro, özellikleri yavaş yavaş sızdırıldı.

Qualcomm şirketi tarafından bugüne kadar üretilen en güçlü mobil yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3, 1x 3,3 GHz ARM Cortex-X4 çekirdeği, 2x 3,0 GHz ARM Cortex-A720 çekirdeği,  3x 3,2 GHz ARM Cortex-A720 çekirdeği ve 2x 2,3 GHz ARM Cortex’e sahip olması.  Ayrıca da işlemcisi Adreno 750 grafik birimiyle eşleştirilmiş şekilde.

Sızdırılmış ekran özelliklerine baktığımızda beklenen cihazın kavisli 1.5K 8T LTPO ekrana sahip olacağını görebilmekteyiz. Çin ülkesinin pazarına özel olacağı iddia edilen cihazın metal çerçeveye sahip olacağı düşünülüyor. Yine ortaya çıkan detaylardan biri de Ace 3 Pro modelinin 100W hızlı şarj desteğiyle gelecek olması.

Kamera özellikleri olarak, 50 megapiksel ana kamerayla tanıtılması beklenen OnePlus Ace 3 Pro, seleflerine göre daha gelişmiş özelliklere sahip olacağı söyleniyor. Seride bir önceki versiyon olan Ace 2 Pro, Ağustos ayında tanıtıldığı için aynı ayın içinde 3 Pro’nun da tanıtılması da mümkün görünüyor. Ürünün Ağustos ayında herhangi bir zamanda küresel pazara tanıtılıp tanıtılmayacağı henüz belirsizliğini koruyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir