11 Şubat’ta piyasaya sürülen bütçe amiral gemisi OnePlus 11R, Çin’de büyük ilgi görerek ilk gün satışlarında tüm zamanların rekorunu kırdı. 

oneplus 11r satis rekoru kirdi stoklar hizla tukendi 1

OnePlus 11R satış rekoru kırdı

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden biri olan OnePlus, geçtiğimiz günlerde düzenlenen Cloud 11 etkinliğinde bütçe amiral gemisi OnePlus 11R modelini tanıttı. Güçlü tasarımı ve rekabetçi fiyatı ile dikkatleri üzerine çeken telefon Çin pazarında değerli bir rekora imza attı.

OnePlus 11R, Çin pazarında OnePlus Ace 2 ismi altında 11 Şubat tarihinde piyasaya sürüldü. Resmi Weibo hesabı üzerinden paylaşımda bulunan OnePlus ise, Stokların 37 dakika içinde tükendiğini ve Android telefon pazarında yeni bir ilk gün satış rekoru kırdığını duyurdu. 

OnePlus China başkanı Li Jie’ye göre OnePlus Ace 2, ilk gününde tüm beklentileri aşmış bir satışla büyük satışla başarı kaydetti Açıklamalarında ise telefonla ilgili ”bütünlük içinde tasarlandığını ve şirketin kâr için kurulumdan veya deneyimden ödün vermediğini” belirtmiş ve amiral gemisi bir eseri uygun fiyatta sunmanın önemini vurguladı. Yeni rekorun ayrıntılı olarak satış sayıları ise bilinmiyor.

OnePlus 11R, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1 işlemci, 50MP Sony IMX890 ana kamera ve 1.450 nit AMOLED ekran üzere üst seviye özelliklerle tanıtıldı. Ek olarak 100W SuperVOOC süratli şarj desteği, 5.177 mm² boyutlarında sekiz kanallı bir buhar odası soğutma çözümü ve Dolby Atmos takviyeli çift hoparlör kurulumuna ev sahipliği yapan telefon, 410 dolardan başlayan fiyatlar ile kullanıcılara sunuluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir