OnePlus, OnePlus 11’in bu özel modelinin Jüpiter’e dayandığını ve “3D mikro kristal kaya” adı verilen bir malzemeden yapılmış ilk akıllı telefon oluğunu söylüyor. Geçmiş yıllarda fiyat performans özellikli telefonlarıyla bilinen OnePlus, bu kez farklı bir tasarım sunarak bu sürümün arka kapağında eşsiz ve benzersiz olan 3D mikrostalin kaya kullandı.

Çarşamba günü OnePlus, ana vatanı Çin’de OnePlus 11 akıllı telefonunun özel bir “Jupiter Rock” sürümünü piyasaya sürdü. OnePlus 11 Jüpiter Rock Edition şimdilik yalnızca Çin’de mevcut olsa da, Hindistan’a da gideceği söyleniyor.

 Adından da anlaşılacağı gibi, Jupiter Rock baskısı, güneş sistemindeki en büyük gezegen olan Jüpiter’den ilham almıştır; ayrıca, şu anda Siyah ve Yeşil renkleri mevcut olan OnePlus 11 için Jupiter Rock baskısı üçüncü renk seçeneğidir. Çok rastlanmamış bir dokuya sahip olan bu cihazı elinize aldığınızda mermer benzeri serin bir yüzey hissedebilirsiniz.

OnePlus 11 Jüpiter Rock Edition hakkında özel olan nedir?

OnePlus panelin araştırma ve geliştirme sürecinin 12 aydan fazla süren bir süreç olduğunu iddia ediyor. Şirkete göre bu, 3D mikrokristal kayadan üretilen ilk akıllı telefon gövdesi ve malzeme, Jupiter Rock’ın her biriminde bir arka panel haline gelmeden önce karmaşık bir süreçten geçiyor. OnePlus, “Jüpiter Rock” efekti oluşturmak için kullandığı dokuz aşamalı sürecin o kadar karmaşık olduğunu ve normal OnePlus 11’deki cam panellerin verimliliğinin yarısını sağladığını ekliyor. Üreticiye göre, kullandığı 3D mikrokristal kaya, her birim için benzersiz bir desen sunuyor.

Görünüşe göre, Jupiter Rock Edition, normal OnePlus 11 muadillerinden biraz daha hafif, ancak yalnızca 2 g kadar.

OnePlus 11 Jupiter Rock özellikleri:

Raporlara göre, çarpıcı tasarımına rağmen, OnePlus 11’in bu varyantı iki normal modelle aynı dahili özelliklere sahip. Qualcomm’un 16 GB RAM ve 512 GB dahili depolamaya bağlı en yeni ve en büyük Snapdragon 8. Nesil Yonga Seti 2 tarafından desteklenmektedir. 6.7 inç QHD+AMOLED ekrana sahip olan cihaz, 100 W SuperVOOC hızlı şarj desteği ile birlikte gelen 5.000 mAh bataryadan güç alıyor. Fotoğrafçılık için ise ön tarafta 16 MP’lik bir selfie kamerası bulunurken, arkada 50 MP’lik birincil lens, 48 MP’lik ultra geniş lens ve 32 MP’lik telefoto lens yer alıyor.

OnePlus 11 Jupiter Rock fiyatı

OnePlus 11 Jupiter Rock Edition, 16 GB RAM ve 512 GB depolama ile Çin’de 4.899 CNY’ye, yani 713 ABD Dolarına mal oluyor. Bununla birlikte, OnePlus, cihazı satış öncesi fiyat olarak 4.889 CNY (711$)’den 10 CNY (1$) indirimle sunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir