One Piece Animesi tekrar çekilmesi planlanıyor. Bu sefer yapımcı koltuğunda yer alan isim Attack on Titan ile ünlenmiş WIT Studio olacak. 

Duyuru da WIT Studio 1997 yılından günümüze uzanan manga “One Piece” animesini Netflix için uyarlayacak. İkonik anime tekrar baştan sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor. Anime yazımındaki sayılı isimlerden Eiichiro Oda olan yapım One Piece’in çekimleri East Blue arkından başlanarak yeniden yayınlanacak.

Netflix’in sosyal medya hesaplarından paylaşılan ilk tanıtım videosu güzel etkileşimler yakaladı. WIT studio Netflix ile işbirliğinde bulunuyor. Eiichiro Oda’nın imzasını taşıyan ve günümüze kadar en çok kazandıran animeler arasında yerini alan seriye yeni soluk getirmeyi planladığını açıklıyor. Orijinal manganın izini takip edecek yapım, East Blue bölümleriyle anlatı yörüngesinde hareket edeceği belirtiliyor.

One Piece Animesi tekrar çekilmesi planlanıyor. Bu sefer yapımcı koltuğunda yer alan isim Attack on Titan ile ünlenmiş WIT Studio olacak.

Anime İzleyicilerine Görsel Şölen Sunmayı Hedefliyor

Animenin konusu korsan macerasından oluşmakta. Bu tarz macera meraklıları için ilgi odağı oluyor. Yeniden uyarlanacak anime, severleri için görsel gösteri şöleni sunmayı hedefliyor. Açılış bölümünde Romance Dawn ve Luffy heyecan dolu keşif yolculuğuna başlıyor. 

Şimdilik seslendirmeler hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Daha önce Spy x Family ve Attack on Titan’ın başarılı sonuçlarıyla bilinen Wit Studio, yine güzel sonuçlarla izleyicilerini karşılıyor olması bekleniyor. Netflix aynı animeyi tekrar seyirciyle buluşturmak yerine yeniden uyarlamasındaki sebebi, eski animasyonda kullanılan teknik detay kısıtlarından uzaklaşmak  için kolları sıvadığını dile getiriyor. Yine Netflix izleyicilere keyifli bir anime deneyimi sunmayı hedefliyor. 

Konuşulanlar arasında 2024 yılının son aylarında Türkiye’de yayınlanacağı söyleniyor. Gözler Netflix’ten gelecek haberlere dikildi. Bakalım One Piece, Attack on Titan animesinin  başarısını geçebilecek mi?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir