Huawei 9um Smart Positioning Children’s Schoolbag adlı akıllı çanta 1.57 inçlik LCD ekran, GPS, HarmonyOS Connect özellikleri ile çocukların takip edilmesini kolaylaştırıyor. 

Günümüzde çocukların evden uzaktayken takibi için en yaygın ve belki de en güvenilir yolu akıllı saatlerdir. Görüşme ve konum belirleme gibi özelliklere sahip olan bu çocuklara yönelik akıllı saatler, ebeveynler tarafından tercih edilir durumdadır. Huawei artık bu durumu değiştirebilir. 

Huawei akıllı okul çantası

Huawei 9um Smart Positioning Children’s Schoolbag şeklinde oldukça uzun bir isme sahip olan bu akıllı çocuk çantası, alışılmış okul çantalarına göre 6-7cm daha kısa ve 135cm altında boyu olan çocuklar için oldukça kolay bir şekilde kullanılıyor. Söz konusu bu çantanın en önemli özelliği suya ve toza karşı dayanıklı olan 1.57 inçlik LCD ekranıdır. HarmonyOS Connect özelliğine sahip olan bu ekran mobil uygulamalara kolaylıkla bağlanıyor.

Samsung Galaxy Tab S8 hakkındaki tüm bilgiler

Bunun yanı sıra sınıf ders planları, tematik ara yüzler, elektronik imzalar gibi seçenekleri de yansıtabiliyor. Hassas GPS yongası ile yine uygulama ile beraber çocuğunuza alan belirleme, gerçek zamanlı olarak konum takibi ve alan dışına çıkıldığında ise uyarı gibi programlar da ayarlamak mümkündür. Huawei akıllı çanta 110$ karşılığında bir test süreci vardır. Yıl içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen durumlardandır. Huawei 9um Smart Positioning Children’s Schoolbag hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda yeni bilgiler elde edilebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir