Öğrenciler için akıllı cep telefonlar olduğundan daha verimli hale getirilebilir. Her yaştan öğrencinin kullanabileceği birbirinden farklı mobil uygulamalar vardır. Bu uygulamalar sayesinde hem ödevlerinizi rahatlıkla yapabilir hem de sınavlarınıza hazırlanırken aradığınız desteği kolaylıkla bu uygulamalardan bulabilirsiniz. Öğrenciliği daha rahat bir şekilde geçirmek için akıllı cihazınızı bu konu hakkında daha verimli hale getirebilirsiniz. Aşağıda yer vereceğimiz uygulamalar ile beraber akıllı cihazınızı olduğundan daha verimli kullanmanız mümkündür. 

Ödev ve sınavlarınız için mobil uygulamalar

Brainly (Eodev.com)

Morpa Kampüs

FLIP – Ders Çalışma için Odaklanma Sayacı

Sorun Kalmasın – YGS LYS KPSS

Photomath

Sor Bakalım -YGS/LYS/TEOG/KPSS

Öğrenci Asistanı

Tarih Kartları

Kunduz

ÜniversiteGO

Brainly (Eodev.com)

8 1580059748

1. sınıftan 12. sınıfa kadar kullanabileceğiniz Brainly mobil uygulaması eğitim hayatınız boyunca yanınızda olacak ve mobil cihazınızdan ödevleriniz hakkında detaylı bilgi edinmenizi sağlayacaktır. Brainly uygulaması ile beraber hazır soru ve cevaplardan yararlanabilirsiniz. Bununla beraber aynı zamanda kendi sorularınızı da uygulama üzerinden sorarak uzmanlar tarafından sorunuzun yanıtlanmasını sağlarsınız. TEOG, LYS, YGS gibi sınavlarla ilgili tüm çıkmış soruları ve ayrıntılı açıklamalarını da yine Brainly uygulaması üzerinden anında bulabilirsiniz. 

Morpa Kampüs

9 1580059780

 3.7 / 5 puana sahip olan Morpa Kampüs mobil uygulaması akıllı cihazınızda 15 MB’lik bir alan kaplayacak. İlkokul ve ortaokul öğrencileri için geliştirilen Morpa Kampüs uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı müfredat içerikleri doğrultusunda geliştirildi. Konu anlatımları, videolar, sorular ve soru çözümleri ile eğitici belgeseller bulabilirsiniz. Ders çalışmayı eğlenceli hale getiren interaktif ödevler, ödüllü yarışmalar ve son derece zengin bir e-kütüphane de uygulamada yer alıyor. 

iOS için Morpa Kampüs indir

Android için Morpa Kampüs indir 

FLIP – Ders Çalışma için Odaklanma Sayacı

60 MB boyutunda olan FLIP eğitim uygulamasını, 1 milyondan fazla kişi tarafından tercih edildi. Ders çalışırken odaklanma sorunu yaşayan öğrenciler için geliştirilmiş olan FLIP mobil uygulaması zengin içerikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Ders çalışmaya başladığınızda mobil cihazınızı ters çevirin, bu şekilde uygulamanın sayacı başlamış olur. Siz telefonunuzu elinize aldığınızda sayaç durur. Sonunda ise ne kadar ders çalıştığınızı kolaylıkla tespit edebilirsiniz. 

iOS için FLIP İndir 

Android için FLIP İndir 

Sorun Kalmasın – YGS LYS KPSS

11 1580059873

YGS, LYS, KPSS ve TEOG gibi sınavlara hazırlanan öğrencilerin işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen Sorun Kalmasın mobil uygulamasını akıllı cihazlarınıza indirerek cep telefonunuzu daha verimli kullanabilirsiniz. Çözemediğiniz soruların fotoğraflarını çekin ve uygulamaya yükleyin, sorunuz özel görüntü algoritması tarafından taranacak ve daha önce sorulmuş sorular ile kıyaslanacak. Bu sayede benzer bir soru sorulmuşsa anında cevabını alacaksınız. 

iOS için Sorun Kalmasın – YGS LYS KPSS indir 

Android için Sorun Kalmasın – YGS LYS KPSS indir

Photomath

12 1580059894

4.7 / 5 puanına sahip olan Photomath mobil uygulamasının boyutu cihazlara göre değişiklik kazanır. Şüphesiz öğrencilerin en çok zorlandığı derslerden biri olan matematik için son derece faydalı bir uygulama olarak karşımıza çıkan Photomath uygulamasını akıllı cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan Photomath uygulaması internet bağlantısı olmadan da kullanılır. 

iOS için Photomath indir

Android için Photomath indir

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir