Nvidia GeForce Now servisini geliştirmeye devam eden Nvidia, önemli bir yükseltme daha duyurdu. Şirket, Chrome ve Edge’de yüksek çözünürlük ve kare hızlarını desteklemeye başladı.

Oyun oynamak isteyenler için yeni oyun akış platformlarından birisi olan Nvidia GeForce Now, tarayıcılar için önemli bir güncelleme aldı. Nvidia tarafından yapılan duyuru ile açıklanan yeniliğe göre Nvidia GeForce Now Chrome ve Edge tarayıcılarına daha yüksek çözünürlük ve kare hızlarında oynanabilecek.

NVIDIA GeForce Now’a Haziran’da 25 oyun daha ekleyecek

Nvidia GeForce Now’a gelen yenilikler neler?

Açıklamalara göre yükseltme, sadece RTX 3080 üyeleri tarafından kullanılabilir olacak. Bu aboneler, PC oyunlarını tarayıcıları üzerinden 1440p ve 120 FPS’ye kadar oynayabilecek. Kullanıcıların çok daha iyi bir deneyim elde etmesini sağlayacak yenilik,  aradan geçen 1 yıl sonra aboneler için çok daha cazip görünüyor.

2021 yılı itibariyle tarayıcıları desteklemeye başlayan GeForce Now, kullanımı çok daha kolay hale getirmişti. Şimdi ise çözünürlük ve yüksek kare hızı desteği ile oyunculara daha iyi bir deneyim sunulacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir