Nothing şirketinin ilk ürünü Nothing Ear 1 kulaklık çıkarılmıştı. 2021 senesi çıkışlı bu ürünü Ear Stick ve Ear 2 onları takip ederek çıkmıştı. Şimdilerde Nothing Ear 3 kablosuz kulaklık için ilk resmi işaretini paylaştı.

Nothing firmasının X hesabından paylaşılan videoda şirketin Ear 3’te maskot olarak bir kurbağayı seçtiği gözüküyor. Videoda yer alan kurbağa bir böceğin üstünden sıçramakta. Böceğin ise Nothing Ear için seçilen maskot olduğunu hatırlatalım.

Nothing Ear 3 Kulaklığı Hakkında Şimdilik Bir Şey Bilinmiyor

Halihazırda Nothing markasının yeni kablosuz kulaklığı hakkında bir şey bilinmemekte. Ancak konuyla alakalı olarak şirketten yeni paylaşımların gelmesi sürpriz olmayacak. Şirketin yeni kulaklığını da şeffaf tasarımla sunması beklenmekte.Nothing şirketi son olarak Phone 2a modelini gözler önüne sermişti.

Nothing şirketinin ilk ürünü Nothing Ear 1 kulaklık çıkarılmıştı. 2021 senesi çıkışlı bu ürünü Ear Stick ve Ear 2 onları takip ederek çıkmıştı.

Nothing Ear Stick Modeli: Özellikler ve Fiyatı

Nothing şirketi, OnePlus’un kurucularından Carl Pei’nin yeni girişimi olarak karşımıza çıkmakta. 2020 yılında kurulan şirket, geçtiğimiz yıl Nothing Phone ve Nothing Ear modellerini piyasaya çıkardı. Nothing Ear 1 modeli, şeffaf tasarımı ve başarılı ses kalitesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Şimdilerde ise, Ear (stick) modeliyle daha da ileri bir performans sunmayı amaçlıyor.

Yeni kulaklık modelinde 12.6 mm dinamik sürücü bulunmakta, bu da ses performansının daha da artacağı anlamını taşıyor. Model de Bluetooth 5.2 ve düşük gecikme imkanı sunan Low lag mode teknolojisi gibi özelliklerle dikkat çekiyor. Nothing Ear stick model  kulaklık ABD’de 99 Dolar, Avrupa’da ise 119 Euro fiyatla satışa sunuluyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir