Nothing, CMF by Nothing isimli alt markasını duyurdu. CMF by Nothing, kullanıcılara minimalist tasarımlı ve daha uygun fiyatlı ürünler sunacak. Nothing’in kurucusu Carl Pei, alt marka duyurusunu üç aylık güncelleme video sırasında yaptı. Pei, CMF by Nothing’in ” aha iyi tasarımı daha geniş bir tüketici grubu için daha erişilebilir hale getirmeyi” hedeflediğini söyledi. CMF by Nothing, Nothing çatısı altında faaliyet gösterse de bünyesinde özel bir ekip çalışacak.

 CMF by Nothing

Pei’nin açıklamasına göre, Nothing’in temel ürün serisi yüksek kaliteli bileşenlere ve performansa odaklanırken, CMF (Colors, Materials, and Finishes – Renkler, Malzemeler ve Yüzey İşlemeleri) ise uygun fiyatlı ve minimalist bir tasarım anlayışına odaklanacak. İlk CMF ürünleri, bir çift kulaklık ve bir akıllı saat olacak ve bunların piyasaya sürülmesi yılın sonlarına doğru gerçekleşecek. Ayrıca, Pei, şirketin CMF için ürünler geliştirmek ve işgücünü genişletmek amacıyla 96 milyon dolarlık bir fon topladığını da belirtti.

 CMF by Nothing

Nothing alt marka fikrini, Xiaomi’nin daha uygun bütçeli Redmi ve Poco marka serilerinden almış gibi görünüyor. Nothing, CMF ile fiyat konusuna dikkat eden kullanıcılara hitap etmeyi hedefliyor olabilir.

CMF tanıtımı, Nothing’in teknoloji ürünlerinde yüksek ve düşük bütçeli segmentleri hedeflemediğini gösteriyor. Tanıtım yaklaştıkça CMF’nin ilk ürünlerine dair daha fazla ayrıntı verilmesi bekleniyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir