Arka kısmında Carl Pei’nin yer aldığı Nothing şirketinden gelen Nothing Phone (1) için resmi tanıtım uzun bir bekleyişin ardından gerçekleşti.

Eski OnePlus kurucu ortakları arasında yer alan Carl Pei‘nin şirketi Nothing, oldukça başarılı satış rakamlarına ulaşan ilk donanım ürünü olan kablosuz kulaklık Nothing Ear (1) sonrasında kullanıcıların beğenisine sunulacak Nothing Phone (1) ile çıktı. Bugün gerçekleşen lansman ile tüm detayları öğrenilen cihaz, haftalardır özellikle de arka tasarımı ile dikkatleri üzerine topluyor. Siyah ve beyaz renklerle gelen cihaz, bu arka tasarımı saklamamak için şeffaf bir kılıf ile geliyor. Cihaz teknik olarak çok da iddialı sayılmaz ancak bu kötü donanıma sahip olduğu anlamına da gelmiyor. 6,5 inç FHD+ 120 Hz OLED ekran üzerine kurulan bu cihaz, orta üst seviyeye konumlandırılan Snapdragon 778G+ işlemciden güç alıyor. Cihazın arka kısmında 50 megapiksel geniş açı (Sony IMX766 1/1,56 inç) + 50 megapiksel ultra geniş açı (114 derece) kameralar yer alıyor.

nothing phone 1in tanitimi yapildi

Söz konusu bu akıllı cep telefon, bu kamera sistemi ile resmi olarak paylaşılan kaliteli fotoğraflarıyla dikkat çekiyor. Cihazın ön kısmında ise 16 megapiksellik bir kamera sistemi yer alıyor. Daha fazla kamera yerine iki kamera ve iyi donanımlar kullanmayı tercih eden firma, ana kamera kısmında ise OIS ve EIS’in bir arada çalıştığını gösteriyor. Bu özellik ile beraber kamera aynı anda hem optik hem de dijital görüntü sabitleme gerçekleştirebiliyor. Gece modu ve akıllı sahne algılama özelliğine sahip olan Nothing Phone (1), parmak izi sensörünü ekran kısmında kullanmıştır.

Bazı pazarlarda 8 GB + 128 GB için 469,99 euro, 8 GB + 256 GB için 499,99 euro ve 12 GB + 256 GB için 549,99 euro fiyatlarıyla satışa sunulacak olan cihaz, geri dönüştürülmüş alüminyum gövde üzerine kuruludur. Söz konusu bu akıllı cihaz 45 W hızlı şarj özelliği ile geliyor. Cihaz kutusundan çıkarkeni 45W’lık şarj destekleyen adaptörüyle çıkıyor. 4500 mAh pil gücüyle kullanıcıların beğenisine sunulan Nothing Phone (1) akıllı telefon modeli, Nothing OS ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Firmanın Android 12 temelli arayüz yapısıyla olan Nothing OS, aktarıldığı üzere telefon özelinde üç yıl sürecinde ana sürüm, dört yıl boyunca da güvenlik güncellemesi alacak. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zamanda daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor gibi gözüküyor.

Touchbarlı Macbook Pro, Vintage listesine ekleniyor

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir