NordVPN  ipadOS, iOs ve macOs için mevcuttur. Şimdilerde Apple TV içinde uygulamasında olacağını duyurdu. Apple bunun için güncelleme yaptı. 

Apple yeni güncellemesi tvOS 17’de VPN uygulamaları için kullanıcılarına önerip, yaygınlaştırıyordu. Şimdi geçici çözümler yerine NordVPN for tvOS uygulamaını App Store aracılığıyla indirmek yeterli olacak. Uygulamayı indirdikten sonra kimlik bilgileriyle oturum açılması gerekiyor. Hesabınız yoksa yeni oturum açmayı mümkün kılıyor.

Uygulamanın “Hızlı Bağlan” seçeneğini seçerek, bölgedeki en hızlı ve yakın ağa otomatik bağlanıyor. Aynı bölgeyi kullanmak istemeyen kullanıcılar için farklı ülkeleri de seçme özelliği tanımlı oluyor. 

NordVPN Gelişmiş Teknolojilerini Kullanıcılarına Sunuyor

NordVPN’den hizmet alan kullanıcılar avantajlarından şu şekilde yararlanabiliyor:

Yüksek düzeyde güven sağlıyor. Siber saldırılardan koruyor. Aynı zamanda yüksek düzeyde veri şifreleme sağlıyor. İnternet hızını aksaklık yaşamadan kullanıcıların kullanımına sunuyor. Şirketin, diğer ülkelerde 1.500 uzak sunucusu mevcut. Bu yolla erişime engellenen sitelere girilebiliyor. P2P teknolojisiyle optimizasyonu yapılmış ultra hızlı sunuculardan birini bağımsız seçme olanağını tanımlama fırsatını sunuyor. 

Hizmetlerinden bir diğeri de izinsiz reklamdan koruma sağlayabiliyor. İnternet trafiğini çift şifreleme ile kullanıcılarını koruma altına alıyor. NordVPN, 60 ülke de var olmaya devam ediyor. İlk kullanıma 2012’de çıkan uygulam çeşitli platformlarda kullanılıyor. Akıllı telefonlar ve bilgisayarda uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir