Bir dönemin efsane telefon markası Nokia, Türkiye’de ofis açacak. Finlandiya menşeli şirket yaşanan HMD Global tarafından satın alınmış ve markanın yeniden eski günlerine dönmesi için çalışmalara başlanmıştı.

Tuşlu telefon dönemlerinin en popüler markalarından birisi olan Nokia 1865 yılında Finlandiya’da kurulmuştu. Akıllı telefon dönemine geçişte yeniliklere karşı yanıt vermeyen Nokia, düşen kullanım oranlarıyla birlikte akıllı telefon sektöründe geride kalmıştı. Ancak yaşanan süreçler ve son satın alma ile birlikte Nokia akıllı telefon sektöründe yeniden var olmaya başladı. 5G gibi teknolojilerde oldukça iddialı olan marka, yeni yatırımları ve modelleriyle birlikte payını arttırmayı hedefliyor.

VGA kameralı Nokia 8120 4G tanıtıldı

Nokia Türkiye’de ofis açacak

Yapılan son açıklamalara göre Nokia, Türkiye’de ofis açacak. İstanbul’un Ataşehir ilçesinde yer alacak yeni ofis, 14 Eylül 2022 itibariyle hizmete girecek. Açılışa özel tanıtımlara yer verilecek. 5G teknolojileri dışında 5G destekli ürün ve robot köpek gibi ürünleri tanıtacak olan Nokia, akıllı telefonların yanı sıra telekomünikasyon alanındaki teknolojileriyle ön plana çıkmayı hedefliyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir