Nokia markasına ait olan kablosuz kulaklık serisi, yeni bir model ile daha da genişledi. Nokia E3103 şeklinde adlandırılan model 32 saate kadar pil ömrü, Bluetooth 5.1 ve IPX4 koruma özelliği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 

Kablosuz kulaklık son yıllar içerisinde kullanıcılar arasında son derece popüler bir hal aldı. Durum böyle olunca da tüm büyük elektronik üreticileri yeni modeller üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Nokia da bunlar arasında yer alıyor. Markanın Asya bölgesindeki lisans sahibi RichGo, Nokia E3103’ü kullanıcıların karşısına çıkacak. Yeni kablosuz kulaklık daha önce çıkış yapan Nokia E3101 ile benzerlik gösteriyor. IPX4 standardını karşılaması ilse beraber su sıçramalarına, yağmura ve tere karşı dayanıklı olduğunu belirtmek gerekir. Cihaz akıllı telefona Bluetooth 5.1 standardı ile bağlanarak kolaylıkla kullanılabilir.

32 saate kullanım sağlanıyor

Nokia E3103, 13 mm dinamik sürücüler üzerine kurulan bu kablosuz kulaklıkların 3.3 gram ağırlığında olduğunu da belirtmek gerekir Şarj kutusunun pil kapasitesi 320 mAh olup hızla dolum sağlanıyor. Söz konusu bu kulaklıklara 25 saat kullanım süresi sağlanıyor. Her biri 37 mAh pil içeren kulaklıklar ise tek şarjla 7 saate kadar kullanım ömrü sunuyor.

Sesli asistan desteğine sahip olan bu model Nokia E3103’ün fiyat etiketi şu an için açıklanmadı. Pembe, mavi, beyaz ve siyah renk seçeneklerine sahip olan kulaklılar tüketicilere sunulacak olan kablosuz kulaklığın öncelikle Asya ülkelerinde satışa çıkacağı bildirildi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir