HMD Global’in tüm zamanların ikonik cep telefonlarından biri olan Nokia 3310 modelini yeniden canlandıracak gözüyle bakılıyor.

Nokia markalı mobil cihazların lisans sahibi HMD Global şirketi, tüm zamanların ikonik cep telefonlarından birisi olan Nokia 3310 modelini yeniden canlandıracak gibi bakılıyor. Şirketin, sosyal medya hesaplarında 3310’a benzeyen piksel çiziminin yer aldığı bir görsel paylaşımı yapıldı.

Yeni Nokia 3310 Mayıs Ayında Piyasada Görülebilir

Paylaşılan görselin, kullanıcıları HMD sitesindeki ‘Doğum Günü’ adlı sayfasına yönlendirme yapıyor ve yenilenmiş bir Nokia 3310’un gelebileceği yönündeki şüphelerini oluşturuyor. Ayrıntıları az olsa da pikselli görüntü 2000 yılında piyasaya sürülen 3310’u anımsattığı görülüyor.

Nokia 3310 cihazı, çok güçlü kasası ve tek şarjla haftalarca süren pil ömrüyle büyük bir hit olarak tarihe kazındı. Basit arayüzü, Sağlamlığı ve Yılan oyunu onu dünya çapında çok popüler bir mobil telefon haline ulaştırdı. HMD şirketi, yeni bir versiyonun ipuçlarını vererek 3310’un nostaljisinden yararlanmak istiyor gibi anlaşılabilir.

HMD Global’in tüm zamanların ikonik cep telefonlarından biri olan Nokia 3310 modelini yeniden canlandıracak gözüyle bakılıyor.

HMD, güncellenmiş 3310’un ayrıntılarının bilgilerini henüz vermedi. Ancak 4G bağlantısı ve aynı zamanda geliştirilmiş ekran çözünürlüğü olasılıklar arasında bulunuyor. Fakat şirket, 3310’u efsane yapan ikonik tasarımı koruyacağı görülüyor.

Diğer yandan HMD Global, kendi markasıyla piyasaya süreceği ilk seriyi sessizce paylaşımını yaptı. Bu paylaşım, HMD Global’in Nokia markalı cihazların üretimini durdurması için önemli bir adım olduğuna yönelik işaretler barındırıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir