Nintendo 2 yeni oyunu için resmi duyuruyu yaptı.  Paper Mario: The Thousand-Year Door ve Luigi’s Mansion 2 önümüzdeki aylarda oyunculara sunulacak.

Nintendo, hayranlarını sevindiren açıklamayı yaptı. Açıklamalara göre önümüzdeki aylarda yeni 2 oyun daha oyunculara sunulacak. Nintendo’nun klasik oyunlarının yeniden elden geçirilmiş, HD versiyonlarını hazırlayan şirket, bu yılki Mario Günü’nde sürpriz açıklamasını yaptı.

Nintendo’dan 2 Oyun Geliyor

Nintendo’nun piyasaya sunacağı 2 oyun Paper Mario: The Thousand-Year Door ve Luigi’s Mansion 2 olacak. Geçtiğimiz ay ilk duyuruları yapılan oyunlar için çalışmalar tamamlanmış durumda. Açıklamalarda oyunların piyasaya sürüleceği tarihleri de paylaşan Nintendo, Paper Mario oyununu 23 Mayıs’ta piyasaya sürecek. Diğer oyun Luigi’s Mansion 2 ise yaklaşık 1 ay sonra 27 Haziran tarihi itibariyle satın alınabilir durumda olacak. Oyunlar için (Türkiye’de olmasa da) düşük bir ücret belirleyen Nintendo, 60 dolardan oyunları satışa çıkaracak.

Bir Efsane, Paper Mario: The Thousand-YearDoor

Paper Mario: The Thousand-YearDoor, 2004 yılında piyasaya sunulan bir oyundu. 20 yıl önce GameCube için tanıtımı yapılan oyun, Switch için daha sonrasında geliştirildi ve HD versiyonuyla giriş yapacağı açıklandı.

Bir diğer oyun Luigi’s Mansion 2 ise 2013 yılında, daha yakın bir tarihte duyurulmuştu. İlk versiyon yerine direk . Luigi’s Mansion 2 için çalışma yapan Nintendo cephesinde bir sonraki oyunun . Luigi’s Mansion olması bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir