Oyuncular arasında merakla beklenen Nintendo Switch’in Online Servisi için oluşturulan abonelik planları ve fiyatlandırmaları hakkında detaylar belli oldu. Çeşitli avantaj ve stratejiler üzerine geliştirilen planlar beklentileri karşılayacak mı?

Nintendo Switch Online Servisi Fiyatlandırmaları Belli Oldu !

Nintendo Switch Online abonelik planları iki ana seçenek üzerinden belirlendi, bunlardan ilki Standart Nintendo Switch Online aboneliği, bu abonelik tekli kullanıcı imkanı sağlayan bir plan ve sağladığı diğer imkanlar arasında çevrim içi oyun oynama, NES, SNES ve Game Boy gibi oyun kütüphanelerinde tamamen erişim hakkı, bulut depolama, Nintendo Switch Online mobil uygulaması ve kullanıcıya oyun zevkine göre özel hazırlanan teklifler yer almakta. 

Nintendo Switch Online Abonelik Ücretleri Belirlendi

Tek kullanıcıyı merkeze alan bu abonelik planında ücretler ise aylık 3.99 $, üç aylık 7.99 $ ve yıllık ödemeyle 19.99 $ olarak belirlendi.    

Nintendo Switch Online Servisi Fiyatlandırmaları Belli Oldu !

İki ana seçenekten diğeri ise Nintendo Switch Online + Expansion Pack adındaki abonelik planı, bu plandan hem tekli paket, hem de aile paketi üzerinden faydalanabilirsiniz.

Nintendo Switch Online + Expansion Pack paketinde Nintendo Switch Online aboneliğinin tüm özelliklerine ek olarak Mario Kart 8: Booster Course Pass, Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise ve Splatoon 2: Octo Expansion paketleri ile birlikte N64, SEGA Genesis ve Game Boy Advance oyun kütüphanelerine de tam erişim sağlanabilecek.

Tek kullanıcı ile beraber alternatif olarak aileyi de merkeze alan bu abonelik planında ücretler ise bireysel için yıllık ödemeyle 49.99 $, aile planı için 79.99 $ olarak belirlendi.

Bahsi geçen aile paketinde kullanım sekiz adet farklı hesap için geçerlidir. Bu paket birden fazla Nintendo Switch kullanıcısının olduğu evler için ekonomik olması adına tasarlanmıştır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir