Netflix, TV uygulamasında Fast Laughs kısa video akışını test ediyor.

Netflix’in Pazardaki Rekabeti Artan Ücretli Dijital İçerik Platformu Kullanıcılara yeni gelişmeler getirin. Geçtiğimiz aylarda Netflix Games olarak adlandırılan oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başaran platform, şimdi de yeni Fast Laughs’u test ediyor. Bu özellik TV uygulamasında test edildi ve kullanıcılara 30 saniyelik eğlenceli bir video koleksiyonu sunuyor. Netflix, bu özellikle abonelerine yeni içerikler sunmayı ve kullanıcıların farklı içerikler keşfetmelerini sağlamayı hedefliyor.

Netflix Fast Laughs adındaki kısa komik videoların akışını test ediyor

Netflix, bir TV uygulamasında yayınlanan, platform küratörlüğünde bir komedi olan “Fast Laughs”i test ediyor. Bu özelliğin amacı, kullanıcıları yeni içeriklerle tanıştırmak veya ne izleyeceklerine karar vermelerine yardımcı olmaktır. Yeni Netflix dizi ve filmlerinde 30 saniyeden uzun komik kısa videolar izleme özelliği şimdiden popüler.

Netflix’teki bu denemenin bir parçası olan kullanıcılar web sitesininde Fast Laughs kategorisini görebilirler. Kullanıcılar isterlerse içeriği doğrudan bu sayfadan görüntülemeye başlayabilir veya daha sonra oynatma listelerine kaydedebilirler. Ancak bu özelliğin şimdilik sadece belirli ülkelerde test edildiğinin altını çizmekte fayda var.

Netflix haftanın en çok izlenenlerini açıkladı

Netflix’in benzer bir başka geliştirmesi olan Play Something, kullanıcılara izleme geçmişlerine göre yeni içerikler öneriyor. Ancak, Hızlı Kahkaha, göz atma geçmişinize ek olarak tamamen editörler tarafından düzenlenir. Bu şekilde, görmek istediklerinizi kişiselleştirmeden diğer içeriklere erişebilirsiniz.

Bu yeni platform özelliği ilk olarak Netflix mobil uygulamasında test edildi. İki testi karşılaştırdığımızda, mobil uygulamadaki Quick Laughs akışının dikey olduğunu görebiliriz. Öte yandan, mobil akış, kullanıcıların klipleri paylaşmasına ve yanıtlamasına da olanak tanır.

Netflix Fast Laughs şimdilik; ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Yeni Zelanda, Avustralya, İrlanda ve diğer İngilizce konuşulan ülkelerde test ediliyor. Özelliğin ülkemize ne zaman geleceği belli değil.

Siz bu yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir