Popüler dijital platform olan Netflix, büyük abone kaybı sonrasında yeni hamlelerini yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni reklamlı paketi hakkında Netflix tarafından önemli açıklamalar yapıldı. Netflix CEO’su Sarandos tarafından reklamlı paket içerisinde tüm içeriklerin yer almayacağı ifade edilen bazı açıklamalar yapıldı. Geçtiğimiz çeyreğe kadar abone sayısını sürekli olarak yükselten Netflix, 10 yıl sonra abonelerinde düşüş yaşamıştı. Şirketin büyük abone düşüşü devam ederken, şirketin hisseleri de düşüşe geçmişti. Birçok projesini iptal eden Netflix, reklamlı abonelik paketi getireceğini resmi olarak açıkladı.

Android için Netflix indir
iOS için Netflix indir

Netflix’ten reklamlı abonelik paketi geliyor

82

Netflix tarafından 2022 yılının ikinci çeyreğine dair yapılan yeni raporuna göre üst üste iki kez abone kaybettiği açıklanmıştı. Bu abone kayıplarının yanı sıra Netflix CEO’su tarafından reklamlı paket hakkında bazı önemli açıklamalar yapıldı. Yatırımcıları ile toplanan Netflix yöneticileri, toplantının röportaj bölümünde açıklamalar da bulundu. CEO, reklamlı paketin şu an kullanıma hazır olduğunu belirtti. CEO konu hakkında şu sözleri dile getirdi:

“Bugün, insanların Netflix’te izlediklerinin büyük çoğunluğunu reklam destekli katmana dahil edebiliriz. Hakkında stüdyolarla konuştuğumuz, platformda olmayan bazı şeyler var. Ama ürünü bugün piyasaya sürersek, reklam katmanındaki üyeler harika bir deneyim yaşarlar. Bazı ek içerikleri temizleyeceğiz, ancak kesinlikle hepsini değil, ancak bunun iş için önemli bir engel olduğunu düşünmüyoruz.”

Bu açıklamalara göre yeni reklamlı pakette bazı Netflix içerikleri görmeyebiliriz. Bu içeriklerin hangileri olacağı ise henüz belli olmuş değil.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir