Ubisoft, Netflix Games için özel geliştirdiği Valiant Hearts oyunu konsollara da geliyor. 

Büyük beğeni toplayan Netflix için geliştirilen özel oyunu Valiant Hearts: The Great War’un devam oyunu Valiant Hearts: Coming Home, mobil cihazlar için Netflix’e özel olarak piyasaya sürüleceği biliyordu. Ancak söylentiye göre Valiant Hearts: Coming Home, sadece mobil platformunda çıkmayacak.

Netflix Oyunu Valiant Hearts: Coming Home 

Bazı dedikodular, oyunun bu yıl içinde Nintendo Switch, PS4 ve Xbox One’da yayınlanmak üzere listelendiğini gösteriyor.

Birinci Dünya Savaşı’nın arka planında geçen oyun, ilk olarak Şubat 2023’te Ubisoft ve Netflix ortaklığında piyasaya çıkarılmıştı. 2022’de Ubisoft Forward sırasında duyurulan bu işbirliği, bir Assassin’s Creed oyunu ve Nisan 2023’te piyasaya sürülen Mighty Quest Rogue Palace dahil olmak üzere birkaç oyunu kapsıyordu.

Valiant Hearts: Coming Home’un ilk çıkışından bu yana yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen, Netflix’e özel olduğunu düşündüren konsol sürümüyle ilgili Ubisoft tarafından resmi bir açıklama gelmedi.

İlk oyun Valiant Hearts: The Great War, ilk olarak 2014 yılında piyasaya sürülmüş ve ardından 2018’de Nintendo Switch’te yayınlanmıştı. Seri, acıklı anlatımı ve eşsiz sanat tarzıyla övgü topladı ve savaş temalı oyunlar arasında öne çıktı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir