Warner Bros. geçtiğimiz haftalarda HBO orijinal içeriklerini lisanslamak üzere Netflix ile anlaşma yapmıştı. Yapılan anlaşma doğrultusunda Netflix’te yayınlanacak HBO yapımları belli oldu.

İzleyici sayısını ve kârlılığın arttırılması amacıyla yapılan bu anlaşma doğrultusunda Netflix’e ilk gelen HBO yapımı dizi belli oldu.

HBO’nun orijinal yapım dizisi olan Insecure, Warner Bros. ve Netflix arasında yapılan anlaşma doğrultusunda Netflix’e eklenen ilk dizi oldu. Netflix kullanıcıları Insecure dizisine ulaşabiliyorlar. Issa Rae imzalı ve 14 Emmy adaylığı olan komedi dizisi deş sezonuyla birlikte Netflix’de yerini aldı. Komedi dizisi 2021’in Aralık ayında final yapmıştı. Netflix dizinin haklarını şimdilik yalnızca ABD için satın aldı.

Netflix'e gelecek HBO yapımları belli oldu

Bir çok popüler dizi Netflix’te yerini alıyor

Insecure’un yanında yakın zamanda Netflix’de yerini alacak bir başka HBO yapımları da belli oldu. Popüler içerikler arasında Band of Brothers, The Pacific, True Bloods, Six Feet Under ve Ballers gibi bir çok ünlü dizi bulunuyor. Netflix’e eklenen popüler diziler aynı zamanda Max’te yayınlanmaya devam edecek.

Netflix’in True Bloods’un haklarını ise ABD dışı için aldığı öğrenildi. Popüler True Bloods dizisi yakın zamanda Netflix Türkiye’de de yayına başlayabilir.

HBO şimdilik, Game of Thrones, The Wire ve The Sopranos gibi büyük yapımların haklarını Netflix ile paylaşmayacak gibi görünüyor.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir