Dünya genelinde en popüler güzel dijital akış hizmetlerinden birisi olan Netflix için ücretsiz ve yasal alternatif arayanlar için 7 platform ön plana çıkıyor. Platformlarda Netflix’teki gibi güncel ve özel yapımlar yer almasa da film ve dizi izlemek isteyenler için pek çok farklı seçenek bulmak mümkün. 

İşte Netflix’e alternatif ücretsiz ve yasal 7 platform

Tubi TV

Tercih edilebilecek ilk popüler seçeneklerden bir tanesi Tubi TV. Ücretsiz film ve televizyon içeriklerini sunan platformda kullanıcıların Android, iOS ve akıllı televizyonlar ile uyumlu uygulamaları kullanması da mümkün. Ücretsiz olarak açılacak hesap üzerinden kullanılmaya başlanabilecek olan Tubi TV’de farklı kategoriler altında pek çok farklı içerik kullanıcıları bekliyor.

Android için Tubi TV indir

iOS için Tubi TV indir

Popcornflix

Kütüphanesi ile en çok dikkat çeken alternatiflerden bir diğeri ise Popcornflix. Mobil uyumlu uygulamaları ile erişimi kolay hale getiren akış servislerinde, üstelik özel özgün yapımlara da yer veriliyor. Yüksek kalitede izleme imkânına sahip olacağınız Popcornflix yine tercih edilebilecekleriniz arasında.

Yidio

Yerli ve yabancı içerikler için tercih edilebilecek olan platformda özellikle içeriklerin hangi platformlardan ücretsiz bir şekilde izlenebileceğinin keşfedilmesi de sağlanıyor. Televizyon programları, yeni yayınlanan bölümler, ücretsiz canlı izleme yapılabilecek içerikler Yidio tarafından listeleniyor.

Sony Crackle

Eski klasik yapımları ve yeni Hint filmleri izlemek isteyenler için daha geniş fırsatlar sunan Sony Crackle, platformuyla dikkat çekiyor. Dünya genelinde popülerlik kazanmış ve en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başarmış pek çok diziyi de platformda bulabilirsiniz.

Android için Sony Crackle indir

iOS için Sony Crackle indir

SnagFilms

İndie içeriklerine odaklanmış bir platform arayanlar ise alanın en çok ön plana çıkan platformu SnagFilm’i tercih edebilir. Ücretsiz olarak hizmet veren ve yasal bir şekilde izleme imkanı sunan platformda, bağımsız filmler gibi pek çok farklı ön plana çıkmayan içeriğe ulaşmak ve yeni filmler keşfetmek mümkün.

Pluto TV

İçeriği ile dikkat çeken ve keşfedilmeyi bekleyen platformlardan bir diğeri ise Pluto TV. Listelenen içerikler arasından yapacağınız seçimler ile kolay bir şekilde film ve televizyon içeriklerini izlemeye başlayacağınız platformda sürekli yeni içeriklerde eklenmeye devam ediyor.

Vudu

Listenin son sırasında ise Vudu var. Ücretsiz olmasının yanı sıra reklam desteği ile farklı bir programın oluşturulduğu Vudu da ücretsiz bir şekilde filmlerin izlenmesini sağlıyor. 

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir